Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χαλκίδα – Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χαλκίδα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χαλκίδα – Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Χαλκίδα. Σπίτια και επιχειρήσεις καταστράφηκαν, δρόμοι έχουν εξαφανιστεί και έχουν μετατραπεί σε λίμνες. Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση ειδικά αυτοί που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ΧαλκίδαΟλόκληρα οικοδομικά τετράγωνα στην ευρύτερη περιοχή του Δοκού, της Αγίας Ελεούσας και της Λιανής Άμμου έχουν πλημμυρίσει και οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα φαινόμενο που αντί να υποχωρεί όσο περνούν οι μέρες τόσο διογκώνεται. Στον Δοκό οι κάτοικοι ζητούν άμεσα λύση και όχι εγκατάλειψη από τις τοπικές αρχές.

Διαβάστε Επίσης  Τέμπη - Επίσημη ενημέρωση: Στους 57 οι νεκροί, 56 οι αγνοούμενοι

Σε πολλούς δρόμους έχει τοποθετηθεί σήμανση και έχει απαγορευτεί η διέλευση των οχημάτων. Σε όσους πάλι επιτρέπεται η κίνηση, οι κάτοικοι τους κρίνουν επικίνδυνους, γιατί είναι αρκετά στενοί, βρίσκονται σε παρακείμενα πλημμυρισμένα χωράφια, πολλά νερά περνούν πάνω από αυτούς και δεν αποκλείεται να διαβρωθούν και να σημειωθούν καθιζήσεις.

Πολλές επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει και εμπορεύματα έχουν καταστραφεί. Σε δραματική κατάσταση είναι και οι επιχειρηματίες της περιοχής.

Διαβάστε Επίσης  Κοροναϊός – «Βράζει» με 902 κρούσματα η Αττική – Πού εντοπίζονται ανά τομέα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χαλκίδα
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, η Δημοτική Ενότητα Χαλκίδας του Δήμου Χαλκιδέων κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η απόφαση κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ισχύει για τρεις μήνες, μέχρι δηλαδή τις 3 Ιουνίου του 2019.

Πηγή: tvstar.gr

Χαλκίδα ,σπίτια ,κατάσταση έκτακτης ανάγκης,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *