Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Κύκλος 2 – Επεισόδιο 75-76-77

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Κύκλος 2 – Επεισόδια 75-76-77

Επεισόδιο 75

Ο Ανδρέας, που υποπτεύεται ότι το πορτρέτο της μητέρας του είχε αλλοιωθεί, πηγαίνει να βρει τον ζωγράφο που του είχε αναθέσει να φτιάξει τον πίνακα. Ο Μίλτος, πηγαίνει τις τρίχες από τα μαλλιά της Μαριάννας και μια βούρτσα της Βέρας για μυστικό τεστ DNA.

Ο Ανδρέας ζητά από τον Ηρακλή να κρύψει από την αστυνομία ότι τον πυροβόλησε μια γυναίκα με μάσκα και να πει ψέματα, πως ήταν κάποιος μαυροφορεμένος με κουκούλα. Η Ελεάννα προτείνει στον Ανδρέα να εξαγοράσει το μερίδιο του στον Όμιλο, με καλύτερη προσφορά από αυτή του Κριεζή.

H Μαριάννα αρχίζει να αλλάζει γνώμη για τις ικανότητες και το μυαλό του Μίλτου. Ο Μίλτος επισκέπτεται τον Λαέρτη στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Κύκλος 2 – Επεισόδια 84-85-86-87

Επεισόδιο 76

Η Βέρα επισκέπτεται το σπίτι του Ερρίκου. Την πόρτα την ανοίγει η Μαριάννα. Η Μάγια επισκέπτεται τον Μίλτο και τον παρακαλεί να αθωώσει τον Λαέρτη. Η Μαριάννα ζητάει να μάθει από τον Ερρίκο ποια είναι η Βερόνικα Σκαρπέλι.

Οι γκάφες της Κάτιας στα οικοκυρικά συνεχίζονται. Ο Μίλτος ενημερώνει τη Μάγια ότι η αθώωση του Λαέρτη, εξαρτάται πια από τον πατέρα της. Η Μαριάννα πηγαίνει στον Μίλτο να τον ρωτήσει για την Βερόνικα Σκαρπέλι.

Η οικογένεια Τσακίρη ξαναβρίσκεται στα μαχαίρια, με τον Ανδρέα να στριμώχνεται για μια ακόμη φορά. Ο Σταύρος θα αναστατωθεί από μια απρόσμενη επίσκεψη.

Επεισόδιο 77

Ο Μίλτος λέει στον Άρη ποια είναι η πραγματική του πρόθεση σχετικά με το άλλοθι του Λαέρτη. Ο Ηρακλής παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και η Ντιάνα τον συνοδεύει στο σπίτι. Ο Ερρρίκος, από την πλευρά του, λέει ψέμματα στη Μαριάννα, για το ποια είναι η Βερόνικα Σκαρπέλι.

Διαβάστε Επίσης  Πρεμιέρα για τον συγκλονιστικό δεύτερο κύκλο του Πρίγκιπα της Φωτιάς

Στο μεταξύ, ο Μίλτος ενημερώνεται από τον πατέρα του για την επίσκεψη της Μαριάννας. Το ίδιο μαθαίνει και η Βέρα. Ο Μίλτος επισκέπτεται το ατελιέ του ζωγράφου που έφτιαξε το πορτρέτο της μητέρας του Ανδρέα.

Ο Μένιος βοηθάει τη Μάρω να συνειδητοποιήσει ότι η Άννα μπορεί να μην ήταν εντελώς αυτό που έδειχνε. Κατ’ εντολή του Ανδρέα, δύο νέα άτομα μπαίνουν στο στόχαστρο του Ηρακλή. Το ένα είναι ο Στέλιος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *