Τι είπε η μητέρα του βρέφους που κάηκε ζωντανό στη Βάρκιζα

Τι είπε η μητέρα του βρέφους που κάηκε ζωντανό στη Βάρκιζα

«Σήμερα, νομίζω, συνειδητοποιεί κι αυτή σιγά σιγά τι έχει συμβεί. Αν σας πω ότι δεν έχει μιλήσει πολύ για το περιστατικό, θα σας φανεί παράξενο αλλά είναι η αλήθεια», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Σπύρος Δημητρίου, δικηγόρος της 30χρονης της οποίας το βρέφος απανθρακώθηκε στο σπίτι της στη Βάρκιζα.

Η 30χρονη μοιάζει απορροφημένη σ’ έναν δικό της κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ακόμη κι όταν άκουσε πως το μωρό της θα ταφεί με εισαγγελική εντολή, δεν αντέδρασε. Ήταν σα να μην το άκουσε.

«Βλέπω έναν άνθρωπο σε απάθεια, την εικόνα μιας κοπέλας που έχει χαραγμένα πάνω της έντονα πολύ μαύρα περιστατικά», είπε ο δικηγόρος της.

Η γυναίκα, που χάνει το δεύτερο παιδί της, δήλωσε από το κρατητήριο, όπου βρίσκεται στον ΑΝΤ1:

Διαβάστε Επίσης  Διπλός θρίαμβος για το ελληνικό επί κοντώ

«Ο θάνατος του δεύτερου παιδιού μου ήταν ό,τι πιο τραγικό συνέβη στη ζωή μου μέχρι προχθές. Εγώ το έδενα στο καρεκλάκι γιατί έτσι πίστευα ότι ήταν ασφαλές και έφευγα. Δεν είχα χρήματα για να πάρω γυναίκα να το φυλάει και δεν είχα κανέναν να με βοηθήσει».

Ο δικηγόρος της ζητά την ψυχιατρική της εξέταση, καθώς όπως εξηγεί, μέχρι και πριν μείνει έγκυος στη μικρούλα, λάμβανε ισχυρή αντιψυχωσική φαρμακευτική αγωγή.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, η γυναίκα «προσπαθεί μέσα στη θόλωση και την άγνοιά της να βιώσει την κοινωνική ζωή κάνοντας υποτυπωδώς αυτό που νομίζει οικογένεια. Ήθελε να έχει παιδιά. Δεν της έχει δείξει κανένας πώς να τα μεγαλώνει».

Διαβάστε Επίσης  Έγκλημα στη Ρόδο: Ο 19χρονος κατηγορείται ότι βίασε ξανά μετά την δολοφονία της Τοπαλούδη

Το 13 μηνών κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο σ’ένα διπλό κρεβάτι, σκεπασμένο με μια ηλεκτρική κουβέρτα. Δίπλα του βρίσκεται μια σόμπα, η οποία ήταν ανοιχτή όλη την ημέρα. Κατά πάσα πιθανότητα από εκεί ξεκίνησε η φωτιά, με το μωράκι να μην μπορεί να αντιδράσει.

«Μια γειτονιά η οποία γνώριζε, έβλεπε και περίμενε την επέλευση του τραγικού συμβάντος για να κανιβαλήσει και να κουτσομπολέψει περιστατικά στα οποία όλοι πρέπει να σπεύδουμε, να τα καταγγέλλουμε και να ζητάμε βοήθεια. Αν υπάρχει οποιοσδήποτε ο οποίος θεωρεί ότι έχει να εισφέρει κάτι στην υπόθεση αυτή είτε εναντίον είτε υπέρ της κατηγορούμενης ας έρθει να το καταγγείλει.

Η 30χρονη μετά την προθεσμία που έλαβε θα οδηγηθεί ξανά στον ανακριτή τη Δευτέρα για να απολογηθεί.

Πηγή: ant1news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *