Πασίγνωστη Ελληνίδα Κέρδισε Τον Τίτλο Της Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Πoρνoσταρ Στην Ευρώπη

Πασίγνωστη Ελληνίδα Κέρδισε Τον Τίτλο Της Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Πopνoστaρ Στην Ευρώπη

Πασίγνωστη Ελληνίδα Κέρδισε Τον Τίτλο Της Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Πoρνoσταρ Στην Ευρώπη

Έχει κερδίσει το ευρωπαϊκό βραβείο πορνό και παραμένει στις ΤΟP επιλογές! Πρόκειται για την όμορφη μελαχρινή Ina Sirina.

Σημαντική διάκριση για τον χώρο της κατέκτησε η πopνoστaρ Ina, καθώς κατέκτησε τίτλο στον ετήσιο διαγωνισμό ανάδειξης «της πιο όμορφης και κοινωνικά ενεργής πoρνoσταρ », στο δίκτυο εpωτικών ταινιών DDF.

 

Η Ina Sirina, μάγεψε τους υπεύθυνους και τους επισκέπτες στο ειδικό site του διαγωνισμού και απέσπασε τον υψηλότερο αριθμό ψήφων από κάθε άλλη διαγωνιζόμενη. Έτσι, η Ελληνίδα πopνoστaρ ανακηρύχθηκε «καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη».

Διαβάστε Επίσης  Καλλιτέχνες που άφησαν τα εγκόσμια και έγιναν μοναχές. Δείτε Ποιες είναι και που Βρίσκονται.

Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γίνεται επιπλέον τιμητική αναφορά για τον μεγάλο αριθμό ψήφων που κατέκτησε η ελληνική συμμετοχή.

Στο βιογραφικό της Ina για τον διαγωνισμό αναφέρεται πως η Ελληνίδα στην εφηβεία της ήταν το αντικείμενο του πόθου για τον αντρικό πληθυσμό του Περιστερίου, όπου μεγάλωσε.

 

Ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και τα «Opγιa στο ΚΤΕΠ» ήταν η πρώτη της εpωτική ταινία. Η ίδια δηλώνει φανατική των opγiων, γι αυτό δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να μπει στο «πετσί του ρόλου».

Διαβάστε Επίσης  Τα νούμερα... ζαλίζουν! Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του νέου βασιλιά, Καρόλου!

ινα σιρινα

Η Ina είχε επιλεγεί για το ρόλο του RingGirl σε αγώνες πυγμαχίας στο Fightsports Kickboxing Tournament. Άλλες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η πopνoστaρ είναι το «Η επανάσταση του λαού, πάνω στη γυναίκα του υπουργού», «Ελληνίδες νuμφoμaνείς» και «Το Μπάτσελορ της Ina στο Μπαλί».

Τα βραβεία DDF είναι ένας ετήσιος θεσμός ανάδειξης των πιο όμορφων πopνoστaρ στην Ευρώπη που ανήκουν στο δίκτυο εpwτικών ταινιών DDF.

 

ΠΗΓΗ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *