Τραγωδία με ασθενή στο ΚΑΤ: Έχασε τη ζωή του σε φωτιά μέσα στο νοσοκομείο

Τραγωδία με ασθενή στο ΚΑΤ: Έχασε τη ζωή του σε φωτιά μέσα στο νοσοκομείο

Τραγωδία στο ΚΑΤ – Ασθενής έχασε τη ζωή του έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο – Είχε πρόσφατα χειρουργηθεί και δεν μπορούσε να περπατήσει – Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο συναγερμός σήμανε στις 10:08 το πρωί, όταν η Υπηρεσία ενημερώθηκε για πυρκαγιά στον 4ο όροφο του νοσοκομείου.

Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής, ωστόσο, η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί από προσωπικό του νοσοκομείου.

Διαβάστε Επίσης  Τραγωδία στη Ναύπακτο: Δάσκαλος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντοπίστηκε νεκρός ένας 53χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, πρόκειται για ασθενή που ήταν χειρουργημένος στο ισχίο και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, κάτω από ποιες συνθήκες ξέσπασε η πυρκαγιά.

Για τα αίτια της τραγωδίας έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποια αναμένεται να προβεί σε προανακριτική διαδικασία.

 

Δείτε την ανακοίνωση:

«Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.

Διαβάστε Επίσης  Τα χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα σας που θα σας κάνουν πλούσιους σύντομα

Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *