Η επιστροφή: Συμβόλαιο θανάτου για την Έλενα

Η επιστροφή: Συμβόλαιο θανάτου για την Έλενα

Μία αποκάλυψη έρχεται να φέρει καταιγιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της «Επιστροφής» στον ΑΝΤ1.

Η Έλενα ανακαλύπτει πως έχει στηθεί σχέδιο δολοφονίας εναντίον της και για να προστατευτεί ζητάει όπλο από τον Ζερβό. Παράλληλα, μία γυναίκα ανάμεσα στον Νίκο και τον Χάρη και φέρνει ρήξη στη σχέση των δύο αδελφών. Ο Παύλος θέλει πάση θυσία να ανακαλύψει τον δολοφόνο του αδελφού του.

Και ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας καθυστερούν, αποφασίζει να ξεσκεπάσει μόνος του το μυστήριο γύρω από τη συμμετοχή του Ορέστη στη δολοφονική επίθεση τη βραδιά του γάμου. Την ίδια ώρα, όμως, και η Έλενα αποφασίζει να επιτεθεί στον Ορέστη, ανοίγοντας την υπόθεση με τα ακατάλληλα φυτοφάρμακα.

Την επόμενη μέρα, ο Παύλος ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Βίκυς, το οποίο δεν είναι άλλο από το μέρος όπου κρύβεται ο Λευτέρης. Εκείνη, όμως, κάνει τα πάντα προκειμένου να προλάβει να φυγαδεύσει τον άντρα της. Παράλληλα, ο διοικητής Πάνναρης ανακρίνει τον Ορέστη για την υπόθεση της δολοφονίας του Φώτη, καθώς θέλει να διαλευκάνει την ενοχή του επιχειρηματία σε αυτή την περίεργη υπόθεση, η οποία σκόρπισε τη θλίψη σε όλους.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή και αν είναι επιστροφή! Δείτε ποιος ηθοποιός θα κάνει come back

Ο Γιάνναρης, όμως, μέσα από εξονυχιστική έρευνα ανακαλύπτει κάτι πιο σημαντικό. Διαπιστώνει πως ο πραγματικός στόχος την ημέρα του γάμου δεν ήταν ο Φώτης. Το δηλητήριο προοριζόταν για την Ελενα και ο αστυνομικός θεωρεί πως ο επίδοξος δολοφόνος της γυναίκας ίσως προσπαθήσει ξανά να τη σκοτώσει.

Παράλληλα, και ενώ η Αθηνά συνεχίζει να συμμαχεί με τον Ορέστη, καταφέρνει να ξαναβάλει με δόλο τον επιχειρηματία στην εταιρεία, ενώ ένα μυστηριώδες ημερολόγιο φαίνεται πως είναι η πηγή όλου του κακού. Την επόμενη μέρα, η Έλενα έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα. Μαθαίνει πως η ίδια ήταν ο στόχος του δολοφόνου με το δηλητήριο και τρομοκρατείται. Παράλληλα, ο Νίκος εκφράζει τον ερωτά του στη Λίλα κι εκείνη αιφνιδιάζεται.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 43-44-45

Οι δυο τους, μη μπορώντας να κρατήσουν τα συ τα τους, έχουν μία πολύ ιδιαίτερη και ρομαντική στιγμή. Ωστόσο γίνεται αυτό που φοβούνταν. Ο Χάρης πιάνει τον αδελφό του και που αγαπά μαζί. Καταρρακώνεται εντελώς και η σχέση των αδελφών δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Ο Νίκος, όμως, ζητάει επίμονα τον Χάρη να μιλήσουν για τη Λίλα και όσα είδε.

Εν τω μεταξύ η Έλενα που συνειδητοποιεί καθαρά πια ότι κάποιος προσπαθεί να τη ζητάει από τον Ζερβό να της βρει ένα όπλο καθώς φοβάται της. Πιστεύει πως μόνο έτσι θα προστατεύσει τον εαυτό της και την οικογένεια της.

Πηγή mytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *