Αγωνία για την 20χρονη Ιωάννα

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για την 20χρονη Ιωάννα

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια μιας 20χρονης κοπέλας η οποία αγνοείται από τις 26 Φεβρουαρίου. Η Ιωάννα Παπαθανασίου, σπουδάστρια νοσηλευτικής έφυγε το απόγευμα της Τρίτης από το σπίτι της στη Νίκαια όπου ζει με την μητέρα της και τα αδέλφια της και από τότε δεν έχει δώσει ίχνη ζωής.
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Φως Στο Τούνελ, στο τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στον πατέρα της, έκλαιγε χωρίς να του εξηγήσει το λόγο, το έκλεισε κι από τότε σιωπή. Η Ιωάννα Παπαθανασίου, φεύγοντας είχε πάρει τα ρούχα της, τον υπολογιστή της και το βιβλιάριο ασθενείας της. Επίσης, απενεργοποιήθηκαν το κινητό της τηλέφωνο και ο λογαριασμός της στο Facebook.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Σε κατάσταση σοκ ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται ότι απολύθηκε από την δουλειά του

Οι συγγενείς της επιμένουν ότι τίποτα στη συμπεριφορά της 20χρονης Ιωάννας δεν έδειχνε πως σκόπευε να φύγει με τη θέληση της. Μάλιστα σύμφωνα με την αδερφή της το τελευταίο διάστημα δεχόταν πιέσεις από έναν αλλοδαπό που ζει στο Μιλάνο.

«Αυτό που με ανησύχησε ιδιαίτερα ήταν ένα μήνυμα που μου έστειλε μέσω Facebook πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός της, το οποίο έλεγε: Δεν θέλω να σας ξαναδώ, δεν θα γυρίσω στο σπίτι. Η αδελφή μου ποτέ δεν θα εκφραζόταν με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο, ούτε τόσο παρορμητικό. Πιστεύω πως κάποιος άλλος έγραψε αυτό το μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης  Νεκρός ο πιλότος του Mirage 2000-5

Έκκληση να επικοινωνήσει με την οικογένειά της απηυθυνε στην Ιωάννα η μητέρα της λέγοντας: «Το μόνο που ζητάω είναι αν μας ακούει να επικοινωνήσει και να μας πει αν είναι καλά και πως δεν κινδυνεύει . Να δώσει ένα σημάδι ζωής…».

 

Αφήστε μια απάντηση