Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη, αναφορικά με τη δολοφονία του άτυχου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλατζάκη.

Τη ήδη βεβαρυμμένη θέση της έρχονται να επιβαρύνουν τα νέα αυτά στοιχεία, σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μαζί σου», όπου η χήρα του καρδιολόγου φέρεται να είχε επικοινωνία με τον Βούλγαρο φίλο της ήδη από το 2014.

Αυτό που προέκυψε από το ρεπορτάζ είναι ότι ο άνδρας είχε στην κατοχή του ένα τζάκετ στρατιωτικού τύπου, το οποίο φέρεται να του το είχε χαρίσει η χήρα. Αυτό το τζάκετ βρέθηκε στο αυτοκίνητο του άνδρα μαζί με όπλα και λοιπά αντικείμενα.

Διαβάστε Επίσης  Σταμάτης Σπανουδάκης: To «θρίλερ» με την άγνωστη «κόρη» του - Εκδικάζεται αύριο η υπόθεση

Μάλιστα, εκτός από τα έγγραφα και τις φωτογραφίες, αποκαλύφτηκε μετά από έρευνα της αστυνομίας ότι η χήρα έκανε αναζητήσεις από τον υπολογιστή του ζευγαριού στο ίντερνετ για συντάξεις χηρείας, άλλο ένα δεδομένο που την καθιστά ύποπτη.

Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης ωστόσο κ. Μανώλης Αναστασάκης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή, τόνισε ότι η χήρα του καρδιολόγου «δεν έχει κάνει καμία αίτηση για σύνταξη χηρείας σε όσο διάστημα ήταν εκτός φυλακής, αυτό δηλαδή τον έναν χρόνο».

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά τώρα στην Εύβοια: Νέο μεγάλο μέτωπο στη Χαλκίδα

Υπενθυμίζεται ότι η χήρα του καρδιολόγου από τη Σητεία που δολοφονήθηκε, από τη Βουλγαρία έστελνε χρήματα στον συγκατηγορούμενό της πολύ πριν από τη δολοφονία του συζύγου της.

Οι αποδείξεις των εμβασμάτων αυτών βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του Βούλγαρου. Ήδη από τον Ιούλιο του 2016 είχε στείλει 300 ευρώ. Στο ίδιο αυτοκίνητο βρέθηκαν όπλα.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *