Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς:Επεισόδιο 73 ( Β ΚΥΚΛΟΣ)

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ο Πρίγκηπας της Φωτιάς” όπου θα δούμε μια νοσοκόμα να μπαίνει στο δωμάτιο του Ηρακλή και να βλέπει ότι τα μηχανήματα υποστήριξης έχουν αποσυνδεθεί και αμέσως σημαίνει συναγερμός.

Ο Στέλιος προτείνει στην Κάτια να μαγειρέψουν κάτι για να φάνε, μην υπολογίζοντας την απειρία της Κάτιας στην κουζίνα. Τα νέα, για την εκ νέου απόπειρα κατά της ζωής του Ηρακλή, φτάνουν στην Αστυνομία.

Η Κάτια βάζει όλη της την καλή θέληση να μαγειρέψει, αλλά αυτή δεν αποδεικνύεται αρκετή και η προσπάθεια έχει κωμικά αποτελέσματα. Ο Μίλτος κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου στην Βέρα ώστε είναι πιο προσεκτική και να περιορίσει τις εξόδους της.

Διαβάστε Επίσης  Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Κύκλος 2 – Επεισόδια 78-79-80-81-82-83

Στην έρημη Βίλα Τσακίρη, κάποιος μπαίνει και κλέβει το πορτρέτο της μητέρας του Ανδρέα. Κοιτάζοντας το υλικό από την κάμερες στο νοσοκομείο, ο Μίλτος αναγνωρίζει τα μποτάκια που φορούσε η νοσοκόμα- δολοφόνος. Ο Ανδρέας παραδέχεται στη Βέρα ότι η ομοιότητα της Άννας με την μητέρα του τον είχε ξεγελάσει. Στην ίδια συζήτηση θα θυμηθεί ότι ο ζωγράφος, στον οποίο είχε αναθέσει το πορτραίτο της μητέρας του, είχε παρτίδες και με τον Ερρίκο Κριεζή.

Ο Ανδρέας, που υποπτεύεται ότι το πορτρέτο της μητέρας του είχε αλλοιωθεί, πηγαίνει να βρει τον ζωγράφο που του είχε αναθέσει να φτιάξει τον πίνακα. Ο Μίλτος, πηγαίνει τις τρίχες από τα μαλλιά της Μαριάννας και μια βούρτσα της Βέρας για μυστικό τεστ DNA. Ο Ανδρέας ζητά από τον Ηρακλή να κρύψει από την αστυνομία ότι τον πυροβόλησε μια γυναίκα με μάσκα και να πει ψέματα, πως ήταν κάποιος μαυροφορεμένος με κουκούλα. Η Ελεάννα προτείνει στον Ανδρέα να εξαγοράσει το μερίδιο του στον Όμιλο, με καλύτερη προσφορά από αυτή του Κριεζή. H Μαριάννα αρχίζει να αλλάζει γνώμη για τις ικανότητες και το μυαλό του Μίλτου. Ο Μίλτος επισκέπτεται τον Λαέρτη στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδιo 21

 

Αφήστε μια απάντηση