Αποκλειστικό! Άγριος καυγάς Οικονομάκου – Μιχόπουλος! Του φώναζε “Τι λες ρε; Είσαι σοβαρός;”

Αποκλειστικό! Άγριος καυγάς Οικονομάκου – Μιχόπουλος! Του φώναζε “Τι λες ρε; Είσαι σοβαρός;”

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά με πρωταγωνίστρια την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

 

Το ζευγάρι πλακώθηκε στην μέση του δρόμου και το Youweekly.gr και το Vanda’s blog έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ και εννοείται πως θα σας το μεταφέρει γιατί αυτό που συνέβη μπροστά σε όλο τον κόσμο που τους παρακολουθούσε με το στόμα ανοιχτό δεν έχει σημειωθεί ποτέ ξανά. Διαβάστε παρακάτω…

Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της έκαναν βόλτα στα μαγαζιά της Κηφισιάς με τον 11 μηνών γιο τους και το κλίμα ήταν βαρύ κι ασήκωτο!

Η Αθηνά ήταν με τα μούτρα κατεβασμένα μέχρι το πάτωμα και περπατούσε μπροστά με το καρότσι ενώ ο Μιχόπουλος στο ίδιο mood ακριβώς ήταν λίγο πιο πίσω της και ασχολιόταν με το κινητό του!

Διαβάστε Επίσης  Βασίλης Μπισμπίκης: Δείτε πώς ήταν σε ηλικία 19 ετών

Δεν ξέρω τι είχε προηγηθεί και το ζευγάρι φαινόταν να έχει τέτοια ένταση, πάντως ξέρω τι ακολούθησε μετά και θα σας το μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog!

Οικονομάκου

Σε κάποια φάση, η ηθοποιός σταμάτησε μπροστά από την βιτρίνα ενός μαγαζιού να κοιτάξει ρούχα για τον μονάκριβο γιο της, ο οποίος να σημειωθεί πως είχε κοιμηθεί στο καρότσι του την ώρα που το ζευγάρι μάλωνε χαμηλόφωνα λίγο πιο πέρα για να μην ακούσει ο μικρός τις φωνές τους! Την ώρα που χάζευε την βιτρίνα ο Φίλιππος την πλησίασε και φαίνεται πως κάτι τις ψιθύρισε και τότε έγινε έξαλλη η ηθοποιός!

Γύρισε στο πλάι και τον κοίταξε με αφοπλιστικό βλέμμα! Τον τράβηξε από το μπράτσο λίγο πιο πέρα από το καρότσι και του φώναζε έντονα χωρίς να γίνεται κατανοητό τι ακριβώς του λέει γιατί μιλούσε πολύ χαμηλόφωνα και γρήγορα! Η μόνη φράση που ξεχώρισε, και μου την μετέφερε η πηγή μου είναι “Τι λες ρε; Είσαι σοβαρός;”.

Διαβάστε Επίσης  Η Μαρίνα Πατούλη και ο Στέλιος Διονυσίου είναι το νέο ζευγάρι του J2US

Μετά από αυτή την ατάκα, η Αθηνά πλησίασε το καρότσι και κοίταξε αν ξύπνησε, προφανώς, ο μπέμπης! Ο Μιχόπουλος, έμεινε για κάποια δευτερόλεπτα να στέκεται να την κοιτάει και στην συνέχεια άρχισε να περπατάει αφήνοντάς την πίσω!

Το ζευγάρι κατευθύνθηκε στο ιδιωτικό πάρκινγκ όπου είχε παρκάρει το αμάξι του, μπήκε μέσα και αποχώρησε με την ίδια ακριβώς ένταση στο βλέμμα του!

Δεν ξέρουμε ποια ήταν αφορμή για να γίνει αυτή η έκρηξη καθώς η ηθοποιός δεν συνηθίζει τέτοιες συμπεριφορές! Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε ζευγάρι έχει τα προβλήματά του! Εμείς ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένοι, γιατί είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *