Υπάρχει ένα σημάδι πως η Kate Middleton είναι έγκυος για τέταρτη φορά

  • Post category:lifestyle

.fiftififti.eu

Υπάρχει ένα σημάδι πως η Kate Middleton είναι έγκυος για τέταρτη φορά

Eμείς πριμένουμε με αγωνία την γέννηση του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, τα νέα όμως από την Βρετανία θέλουν την Kate Middleton έγκυο στο τέταρτο παιδί της.

Σύμφωνα με το Express.co.uk, η 37χρονη διανύει τις πρώτες εβδομάδες εγκυμοσύνης της ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο κόσμος. Το γεγονός ενίσχυσε ένα γραφείο στοιχημάτων στην Βρετανία που ανέβασε τις πιθανότητες εγκυμοσύνης της Kate σε 5/2 μέσα στον τελευταίο μήνα.

Διαβάστε Επίσης  Eurovision 2019: Άνοδος για το Better Love της Κατερίνας Ντούσκα!

Ο Alex Apati από το Ladbrokes ανέφερε πως υπάρχει ένας αναβρασμός γέννησης παιδιών και τα στοιχήματα θέλουν την Middleton να φέρνει ένα ακόμα παιδί στον κόσμο και μάλιστα μέσα στο 2019.

Υποτίθεται μάλιστα, πως η εγκυμοσύνη της Meghan έκανε τον William και την Kate να ξανασκεφτούν την απόκτηση ενός παιδιού ακόμα.

Ένα άλλο σημάδι είναι πως ο William είναι πιθανό να θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια της γιαγιάς του Ελισάβετ που απέκτησε τέσσερα παιδιά, τον Κάρολο, την Αnne, τον Εδουάρδο και τον Andrew.

Διαβάστε Επίσης  Μάξιμος Μουμούρης και Νάντια Γιαννακοπούλου παρουσιάζουν τις 3 κορούλες τους

Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως η Kate πάντα έλεγε πάντως πως θέλει τουλάχιστον τρία παιδιά, μιας και η ίδια ήταν σε τέτοια οικογένεια με τρία παιδιά, την Pippa και τον James και πως ο William ήταν εκείνος που είχε αντιρρήσεις, μιας και ο πρίγκιπας George ήταν ένα δύσκολο μωρό.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως σε δύο μήνες ο πρίγκιπας Louis θα γίνει ενός και πως Kate και William έχουν φύγει για σύντομες χειμερινές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση