ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Λιοντάρι έφαγε 22χρονη κοπέλα

ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Λιοντάρι έφαγε 22χρονη κοπέλα

Μια μπάλα στάθηκε αφορμή να χάσει την ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο μια νεαρή εκπαιδευόμενη στο Κέντρο Προστασίας της Άγριας Ζωής της Βόρειας Καρολίνας, των ΗΠΑ.

 

Σύμφωνα με το Fox News, η άτυχη 22χρονη Αλεξ Μπλακ -που εργαζόταν μόλις δυο εβδομάδες στο Κέντρο- βρισκόταν έξω από τον κλειστό χώρο των μεγάλων αιλουροειδών, όταν ξαφνικά δέχθηκε άγρια επίθεση από ένα θηλυκό λιοντάρι, τη 14χρονη Ματάι.

Το χρονικό

Όπως ανέφεραν αυτόπτες, μέσα σε κλάσματα δευτερόλεπτα το λιοντάρι γράπωσε από τον αστράγαλο και, στη συνέχεια, από τον λαιμό την Αλεξ και την τράβηξε μέσα στην περίφραξη.

Διαβάστε Επίσης  Ρόφημα με μαϊντανό και λεμόνι για να αντιμετωπίσετε την κατακράτηση υγρών

Φύλακες έσπευσαν στο σημείο και έριξαν βολές με ηρεμιστικά στο λιοντάρι, όμως εκείνο δεν την άφηνε από τον λαιμό.

Τότε «επιστρατεύτηκαν» πραγματικά όπλα και ύστερα από οκτώ πυροβολισμούς το λιοντάρι «έσβησε».

Ταυτόχρονα, ωστόσο, άφησε την τελευταία της πνοή η 22χρονη, που όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες βρισκόταν «αρκετή ώρα στο στόμα του λιονταριού».

Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν η ακατάσχετη αιμορραγία.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι μια μεγάλη μπάλα -με την οποία παίζουν τα λιοντάρια- είχε μπλοκάρει την είσοδο της περίφραξης των λιονταριών, με συνέπεια να μην μπορεί να κλείσει.

Διαβάστε Επίσης  Έγχυμα τσουκνίδας για τη μείωση του ουρικού οξέος

Από εκείνο το άνοιγμα, όπως όλα δείχνουν, το θηλυκό λιοντάρι τράβηξε την 22χρονη Αλεξ Μπλακ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις τακτικές έρευνες που πραγματοποιούνται σε κέντρα με άγρια ζώα, δεν είχαν βρεθεί παραλείψεις στο συγκεκριμένο Κέντρο, σε ελέγχους που έγιναν το 2017 και το 2018.

 

 

Αφήστε μια απάντηση