Survivor: Αυτό είναι το ποσό που θα έπαιρνε ο Ντάνος για να μπει στο παιχνίδι

Survivor: Αυτό είναι το ποσό που θα έπαιρνε ο Ντάνος για να μπει στο παιχνίδι

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχθηκε πως του έγινε μια κουβέντα για μπει στο «Survivor», όμως δεν μπορούσε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του στο «Tατουάζ».

 

Πράγματι, πρόταση έγινε στον Ντάνο, στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και στο περσινό φαβορί Κατερίνα Δαλάκα, που ήδη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, καθώς απάντησε καταφατικά στην πρόταση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι.

 

Στον Ντάνο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, προσφέρθηκαν στην κυριολεξία «γη και ύδωρ» και συγκεκριμένα το’ ποσό των 350.000 ευρώ, προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ναι» για την επιστροφή του στο ριάλιτι που τον έκανε πανελληνίως γνωστό.

Διαβάστε Επίσης  Αγνώριστη η Αγνώριστη η Σμαράγδα Καρύδη για τις ανάγκες του ρόλου της στις «Μάγισσες της Σμύρνης»!

 

Φόρμουλα για να μπει υπήρχε. Καθώς το «Τατουάζ» θα ολοκληρωθεί φέτος στα τέλη Ιουνίου, τα γυρίσματα για το ρόλο του «Στέφανου» θα μπορούσαν να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα και ο Αγγελόπουλος να έμπαινε στο «Survivor» αμέσως μετά το Πάσχα.

 

Το ποσό ήταν πραγματικά πολύ δελεαστικό για τον νικητή του πρώτου «Survivor», ωστόσο, μετρώντας πολύ προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και συζητώντας το θέμα με δικούς του ανθρώπους και συνεργάτες του, αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά. Ένας από τους λόγους, όπως αναφέρει το περιοδικό είναι η εξέλιξη του ως ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

 

Έχει ξεκινήσει και μαθήματα υποκριτικής, προκειμένου να είναι έτοιμος για το επόμενο μεγαλύτερο βήμα του. Τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, στην οποία θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της. Η στροφή που έγινε στη μυθοπλασία θα συνεχιστεί για την επόμενη τριετία τουλάχιστον, όπως προεξοφλούν έμπειρα στελέχη τηλεοπτικών σταθμών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *