Χαλκίδα: Στο αρχείο η υπόθεση με τον φερόμενο ως «δίγαμο» γιατρό

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Στο αρχείο η υπόθεση με τον φερόμενο ως «δίγαμο» γιατρό

Στο αρχείο έθεσε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χαλκίδας την υπόθεση με τον φερόμενο ως δίγαμο γιατρό, γνωστό πανεπιστημιακό μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας, που είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου τρεις μήνες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Έθνος». Ο πανεπιστημιακός γιατρός φερόταν να είχε τελέσει δύο γάμους, τον δεύτερο με γιατρό του ίδιου νοσοκομείου στο οποίο εργαζόταν και ο ίδιος στο παρελθόν.

Μάλιστα είχαν δει το φως της δημοσιότητας και φωτογραφίες από το Δημαρχείο της Χαλκίδας όπου «τελέσθηκε» ο πολιτικός γάμος παρουσία άλλων δύο προσώπων, την ώρα που ο γνωστός πανεπιστημιακός γιατρός φερόταν ότι δεν είχε λύσει ακόμη τον πρώτο του γάμο στην Κρήτη.

Διαβάστε Επίσης  Μυστήριο με το κινητό του 23χρονου φαντάρου - Ενεργοποιήθηκε 3 μέρες μετά την εξαφάνιση

Πλέον η υπόθεση περνά στο αρχείο καθώς όπως φαίνεται δεν βρέθηκαν ενδείξεις ενοχής σε βάρος του γιατρού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης και έτσι με τη διάταξη 71/2019 η υπόθεση περνά στο αρχείο αφού απαλλάχτηκε από όλες τις κατηγορίες σύμφωνα με τον συνήγορό του.

Ο συνήγορος του καθηγητή ιατρικής, Φώτης Πάλλας δήλωσε: «Στο αρχείο τέθηκε με διάταξη της κυρίας εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Χαλκίδας η μήνυση σε βάρος του γιατρού, αναπληρωτή καθηγητή ιατρικής του ΕΚΠΑ για όσα ασύστολα ψεύδη περί διγαμίας κ.λ.π. του απέδωσε η μηνύτρια συνάδελφος του ιατρός.

Διαβάστε Επίσης  Το χρονικό της απάτης του δίγαμου γιατρού: Όλη η μήνυση της συζύγου Νο2

Στη λάσπη που εξαπολύθηκε εναντίον του με απώτερο σκοπό παράνομα περιουσιακά οφέλη, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος μας, τόσο εναντίον της μηνύτριας, όσο και εναντίον των ΜΜΕ τα οποία αναπαρήγαγαν την είδηση του δήθεν γάμου, δυσφημώντας τον καθηγητή χωρίς καν να μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν τις καταγγελίες ερωτώντας και αυτόν».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση