ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Άλεξ συλλαμβάνεται

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Άλεξ συλλαμβάνεταιfiftififti.eu

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Άλεξ συλλαμβάνεται

Η Έλλη γυρίζει έντρομη στο σπίτι, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι έγινε μάρτυρας ενός τόσο φρικαλέου γεγονότος. Το συμβάν θα ξεχαστεί προσωρινά, η ίδια θα ασχοληθεί με το να εντοπίσει έναν παλιό της εφηβικό έpωτα, ενώ ο Νικόλας δεν της φέρνει αντίρρηση σε τίποτα. Η Τατιάνα ειδοποιείται από τον δικηγόρο της ότι το διαζύγιο είναι έτοιμο κι εκκρεμεί η υπογραφή της και για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πως ο χωρισμός της με τον Τόνυ είναι οριστικός.

Την ίδια ώρα, ο Τόνυ, προχωρά σε επαγγελματική συνεργασία με την Κασσάνδρα, γεγονός που ανησυχεί και τη Μαργκώ καθώς δεν μπορεί να μάθει το είδος της συνεργασίας τους. Η Χριστίνα δηλώνει τη συμπαράστασή της στον Ορφέα. Η Όλγα συνεχίζει να πίνει κρυφά κι αυτή τη φορά η αφηρημάδα της θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της Λήδας…

Διαβάστε Επίσης  Μας "άδειασε" το ΝΑΤΟ για τους Έλληνες στρατιωτικούς, ενώ η Τουρκία προκαλεί και πάλι!

Ο Αλέξανδρος κάνει μια επίθεση άνευ προηγουμένου στον δημοσιογράφο που καραδοκεί έξω από το σπίτι τους και περνά αυτόφωρο.

Η Έλλη βγαίνει ραντεβού με τον παλιό της έpωτα με σκοπό να περάσει όμορφα, όταν γυρίζει όμως διηγείται σε όλους τι έγινε και η απογοήτευση της είναι μεγάλη. Ο Ορφέας επιμένει και μαθαίνει επιτέλους για ποιο έγκλημα είναι στη φυλακή ο συγκρατούμενος του.

Ο Μάριος βρίσκει και πάλι τρόπο να εξαγριώσει τον Θεοχάρη μπροστά στην Ελένη και τον Φίλιππο! Μια πυρκαγιά ταράζει τις ζωές τριών ηρώων μας ενώ κάποιος ευθύνεται εξ’ ολοκλήρου για το λάθος αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Πρέβεζα: Το θρίλερ με το κρανίο και το μυστήριο με την εξαφάνιση της όμορφης Αγγελικής

Η Μάρθα δίνει μια κατάθεση από καρδιάς για τον Ορφέα και καταρρέει ψυχολογικά! Ο Τόνυ με την Κασσάνδρα κάνουν κοινή εμφάνιση σε μια έκθεση ζωγραφικής και τα σόσιαλ μίντια παίρνουν φωτιά!

Στο μεταξύ, η Αμαλία κάνει κάτι ακόμα που δείχνει πως δεν είναι καλά. Η Έλλη συναντά στο Μιλάνο τον δολοφόνο που είχε ξαναδεί και αντιδρά εντελώς αψυχολόγητα…

πηγή

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 170- 171-172-173-174 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 167-168-168-169 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 163-164-165-166 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 155-156-157-158- 159-160-161-162 Β ΚΥΚΛΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *