Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έσπασαν ξανά το πρωτόκολλο με αυτήν τους την απόφαση

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry .fiftififti.eu

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έσπασαν ξανά το πρωτόκολλο με αυτήν τους την απόφαση

 

Σου έχουμε γράψει και σου έχουμε ξαναγράψει πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν είναι όπως τα υπόλοιπα royal ζευγάρια. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο (ακόμη και την ημέρα του γάμου τους), οπότε μία ακόμη δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά.

 

Προτού σου πούμε όμως τι αποφάσισαν αυτήν τη φορά, να σου θυμίσουμε πως η Δούκισσα του Sussex βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για το baby shower του μωρού της, κάτι που η Kate Middleton δεν έχει κάνει για κάποιο από τα τρία της παιδάκια.

Διαβάστε Επίσης  Τα καυτά φιλιά της Ελένης Χατζίδου με τον σύντροφό της δίπλα στο κύμα!

 

Τι είναι όμως αυτό που αποφάσισε το ζευγάρι σπάζοντας ξανά το βασιλικό πρωτόκολλο; Σύμφωνα με πληροφορίες του E! ο Harry και η Meghan αποφάσισαν να στείλουν το παιδί τους σε αμερικάνικο σχολείο στην Αγγλία, το οποίο είναι ξεκάθαρη παραβίαση του βασιλικού πρωτοκόλλου.

 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex σκέφτονται να στείλουν το παιδί τους σε ένα σχολείο στο Surrey που λέγεται ACS Egham International.

Διαβάστε Επίσης  Σοκαρισμένος ο Μάνος Παπαγιάννης μετά από άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στην καφετέρια του στο Περιστέρι

 

Η πηγή αναφέρει επίσης πως ο Harry με τη Meghan επιθυμούν μια πιο διαφοροποιημένη εκπαίδευση για το παιδί τους, και ότι η Meghan επιθυμεί επίσης το παιδί της να γνωρίζει πλήρως την αμερικανική κληρονομιά του.

 

Επιπλέον αυτό το σχολείο είναι πολύ κοντά στο νέο σπίτι του Harry και της Meghan στο Frogmore estate, οπότε δεν θα μπορούσε να είναι πιο βολικό! Αυτό βέβαια σημαίνει επίσης ότι το βασιλικό μωρό δεν θα πάει στο ίδιο σχολείο με τα ξαδέλφια του στο Λονδίνο.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *