Σχέσεις από απόσταση: Πώς να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα αναμμένη

Σχέσεις από απόσταση .fiftififti.euΣχέσεις από απόσταση: Πώς να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα αναμμένη

 

Οι σχέσεις από απόσταση μπορεί να είναι ο χειρότερος εχθρός της αγάπης και του έρωτα. Τα ζευγάρια αναγκάζονται να ζουν ξεχωριστά και να μην έχουν την ευκαιρία να βλέπονται σε καθημερινή βάση. Όμως, με αρκετή εμπιστοσύνη, καλή επικοινωνία και σκληρή δουλειά, τα ζευγάρια μπορούν να επιβιώσουν, ενώ μαζί τους μπορεί να επιβιώσει και ο έρωτάς τους. Παρακάτω, έχουμε να σου προτείνουμε την καταλληλότερη συμβουλή για τη σχέση σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπάς την πρόκληση αλλά μόνο για… λίγο. Ενώ στην αρχή θα δώσεις μάχη για τον αγαπημένο σου, στη συνέχεια θα κουραστείς. Μην τα παρατήσεις, επειδή… βαριέσαι, γιατί μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σου

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι τόσο καλή στο να κρατάς τον ρομαντισμό ζωντανό, που δύσκολα θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στη σχέση σου, ακόμα κι αν είναι από απόσταση. Φρόντισε, λοιπόν, να συνεχίσεις ό,τι κάνεις και να κρατάς τις αισθήσεις του συντρόφου σου αφυπνισμένες. Μία… έκπληξη πού και πού θα βοηθήσει!

Διαβάστε Επίσης  Φεβρουάριος 2023 – Ερωτική τάση ζωδίων- Νέες αγάπες και χωρισμοί

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σου αρέσει η συζήτηση και η επικοινωνία με τον σύντροφό σου είναι πολύ εύκολη. Φρόντισε, όμως, να μη μείνεις στη σύντομη, καθημερινή κουβεντούλα και να ξεκινήσεις να μιλάς για το πώς νιώθεις. Να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δυστυχώς, οι σχέσεις από απόσταση δεν είναι φτιαγμένες για εσένα. Τσακώνεσαι συνέχεια γιατί δεν μπορείς μακριά του. Κανόνισε όσα περισσότερα ταξίδια γίνεται στο μέρος που ζει, αλλά και σε άλλες χώρες, ώστε να μην βαρεθείτε ποτέ.

ΛΕΩΝ
Όταν οι κλήσεις και τα μηνύματα είναι το μόνο μέσο επικοινωνίας σας, δεν μπορείς να ποντάρεις στη γοητεία και το χαμόγελό σου. Πρόσεξε, λοιπόν, όλα όσα θα διαλέξεις να πεις και προτίμησε τις βίντεο κλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπάς το να κάνεις σχέδια, οπότε οργάνωσε τον χρόνο σου μαζί με τον σύντροφό σου. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και βρείτε την κατάλληλη ημέρα και ώρα για να μιλάτε, αλλά και να οργανώσετε τα πιο όμορφα ταξίδια.

ΖΥΓΟΣ
Ακόμη ένα ζώδιο που δεν αντέχει την απόσταση. Επικοινώνησε στον σύντροφό σου τις προσδοκίες που έχεις από τη σχέση σας και τις θυσίες που μπορείς να κάνεις. Εάν συμφωνήσετε κάπου, εμπιστεύσου τον και να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται.

Διαβάστε Επίσης  Απόκριες - Καρναβάλι 2023: Οι αποκριάτικες στολές που ταιριάζουν στο ζώδιο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το μυστικό βρίσκεται στην κάμερα του κινητού ή του υπολογιστή για να κρατήσεις το πάθος ζωντανό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φρόντισε να μείνεις σε συνεχή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να κανόνισε ένα ταξιδάκι. Τα κοινά ενδιαφέροντα θα κρατήσουν την σχέση σας ζωντανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δημιούργησε πράγματα από τις κοινές σας αναμνήσεις και κάθε φορά που ταξιδεύεις εκεί, κάνε του και από ένα δώρο. Το θέμα είναι να μη χαθεί ο ρομαντισμός της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι πολύ πιθανό να ήθελες λίγο την απόσταση από τον σύντροφό σου διότι υποστηρίζει την ανεξαρτησία σου. Παρ’ όλα αυτά, πρόσεχε, μην απομακρυνθείς τελείως και χάσεις τη σχέση σου. Δώσε λίγο παραπάνω χρόνο στον σύντροφό σου μέσα στην καθημερινότητά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπάς να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και να είσαι δημιουργική. Κάλεσε τον σύντροφό σου να ενσαρκώσετε μια online φαντασίωσή σας. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος να κρατήσεις την σπίθα σας ζωντανή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *