ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Νέο χτύπημα για τη Μαρίνα! Μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ .fiftififti.eu.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Νέο χτύπημα για τη Μαρίνα! Μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη!

Η Μάρθα μαθαίνει ότι η Μαρίνα δεν είναι το βιολογικό παιδί του Πέτρου και, αν και διστάζει αρχικά, αποφασίζει να πει στην κοπέλα όλη την αλήθεια που θα ανατρέψει για άλλη μια φορά την ταραγμένη της ζωή. Όλες οι εξελίξεις για το Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η Μάρθα προσπαθεί να βγάλει μια άκρη από τα λεγόμενα της Αγγελικής. Η γυναίκα είναι σε απόλυτη σύγχυση. Αυτά που λέει είναι σαν ένα παζλ που πρέπει να ενώσεις τα κομμάτια του για να βρεις την άκρη του νήματος.

Η Μάρθα όμως από τις στιγμές που μένει μαζί της έχει καταλάβει ότι κρύβει ένα μυστικό που θέλει να βγάλει από μέσα της. «Το κοριτσάκι αυτό ζει. Δεν πέθανε.

*Από το TVΣίριαλ και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Εγώ το είπα και δεν θα πάρω το μυστικό μαζί μου», την έχει ακούσει να λέει πολλές φορές. Αν και στην αρχή δεν της έδινε σημασία, το όνομα της Κάτιας στις αναφορές της την έκανε να δίνει προσοχή κάθε φορά στα όσα αναφέρει, προσπαθώντας παράλληλα να μάθει ακόμη περισσότερα προκειμένου να ενώσει τις διάσπαρτες πληροφορίες. Ξέρει ήδη ότι η Κάτια είναι μέρος αυτών.

Η Αγγελική της έχει πει άλλωστε ότι η γυναίκα επισκεπτόταν το ίδρυμα. Αν και αρχικά είχε υποθέσει ότι το έκανε για φιλανθρωπικό σκοπό, με τον καιρό κατάλαβε ότι πήγαινε για να δει το παιδί της και πως το είχε αφήσει εκεί προκειμένου να μπορεί να δουλέψει και να βοηθήσει το ίδιο και τον εαυτό της.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙA 30-31-32

Το νήμα αρχίζει να ξετυλίγεται αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φανταστεί ότι η Μαρίνα είναι το μωρό που η Κάτια είχε αφήσει τότε στο ίδρυμα. Ολοι ξέρουν ότι το παιδί αυτό έχει πεθάνει.Μόνο η Αγγελική γνωρίζει την αλήθεια, μια αλήθεια που είχε πει στον θετό πατέρα της Μαρίνας, τον Πέτρο, αλλά εκείνος δεν πρόλαβε να αποκαλύψει αφού είχε το θανατηφόρο τροχαίο.

Η Μάρθα τελικά υποψιάζεται ότι η Μαρίνα είναι υιοθετημένη. Της μπαίνει αυτή η ιδέα αλλά δεν ξέρει τι να κάνει. Να το πει στην κοπέλα και να της φορτώσει ένα ακόμη πρόβλημα στην πλάτη της ή με έναν τρόπο να προσπαθήσει η ίδια να ανακαλύψει τι συμβαίνει; Το δίλημμά της είναι μεγάλο αλλά και το φορτίο δυσβάσταχτο.

Εκμυστηρεύεται τις υποψίες της στον άνθρωπο που τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πιο κοντά, τον Φώτη. Εκείνος με τη σειρά του της υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να μάθει περισσότερα. Πού να φανταζόταν ότι η κοπέλα που το τελευταίο διάστημα έχει μπει στη ζωή του και τη βοηθάει είναι η ίδια του η κόρη.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Η Μάρθα αποφασίζει να πει στη Μαρίνα την αλήθεια. «Μαρίνα μου, πρέπει να σου πω κάτι και να μείνεις ψύχραιμη». «Τι είναι; Με τρομάζεις. Εμαθες κάτι για την Ελπίδα;», τη ρωτάει. «Οχι. Δεν έχει να κάνει με την Ελπίδα αλλά με σένα. Πρέπει να με ακούσεις με προσοχή». Η κοπέλα την κοιτάζει όλο αγωνία. «Τι είναι. Θα μου πεις;». «Μαρίνα μου, έμαθα κάτι που ίσως σε ξαφνιάσει… πολύ. Είμαι σχεδόν βέβαιη, από αυτά που έχω μάθει, ότι ο Πέτρος δεν είναι ο βιολογικός σου πατέρας. Είσαι υιοθετημένη. Ο Πέτρος σε πήρε από το ίδρυμα όταν ήσουν ακόμα πολύ μικρή». «Τι είναι αυτά που λες;», τη ρωτάει η κοπέλα που πέφτει από τα σύννεφα. «Εγώ υιοθετημένη; Ο μπαμπάς μου… αποκλείεται… Δεν μπορεί… Κάποιο λάθος θα κάνεις». Η Μάρθα της εξηγεί πως οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Δείτε τα 5 νέα επεισόδια που θα προβληθούν από τις 18/5 στον ΑΝΤ1

Η Μαρίνα μετά το αρχικό σοκ αναρωτιέται: «Τι συμβαίνει επιτέλους; Γιατί όλα σε μένα; Ποια είμαι τελικά;». Αφού η πρώτη τρικυμία περνάει, αποφασίζει να διασταυρώσει τις πληροφορίες και να ψάξει τους φυσικούς της γονείς, ενώ παράλληλα δεν σταματάει ποτέ την έρευνα για το χαμένο της παιδί. Τις εξελίξεις για τα όσα αναπάντεχα έχουν έρθει στη ζωή της μαθαίνει και ο Μιχάλης, ο οποίος πάντα τρέφει τρυφερά αισθήματα για εκείνη.

Οσο κι αν τα γεγονότα τούς έφεραν μακριά ως ζευγάρι, εκείνος δεν έπαψε ποτέ να είναι στο πλευρό της και να της συμπαραστέκεται. Ετσι κι αυτή τη φορά θα είναι εκεί για εκείνη στη νέα περιπέτεια της ζωής της. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποια είναι η άκρη του νήματος και πως όταν το κουβάρι ξετυλιχτεί η απάντηση στο ερώτημα «ποιοι είναι οι γονείς της Μαρίνας» θα είναι «Η Κάτια και ο Φώτης».

Μέχρι τότε οι δύο γυναίκες θα βρεθούν πολλές φορές ακόμη αντιμέτωπες και πάντα σε διαφορετικά στρατόπεδα, θέλοντας η μια το κακό της άλλης. Το μίσος έχει μπει για τα καλά ανάμεσά τους αφού έχουν συμβεί πολλά. Τελικά τι θα γίνει όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια; Πώς θα αντιδράσουν; Θα αντέξουν τις αποκαλύψεις μετά από ένα τέτοιο παρελθόν;

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *