Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι ώρες αγωνίας και η εξαφάνιση

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

 

Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι ώρες αγωνίας και η εξαφάνιση

Ακόμα μία εξέλιξη αναμένεται να ταράξει την καθημερινότητα της οικογένειας Μακρή στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνοµα.

Στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα» η Έλλη εξαφανίζεται…

Η Κάτια το τελευταίο διάστημα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να κρατήσει τη Μαρίνα μακριά από την πραγματική οικογένεια που έχει υιοθετήσει τη μικρή Ελπίδα. Ωστόσο, ο χειρότερος εφιάλτης της γυναίκας γίνεται πραγματικότητα όταν συνειδητοποιεί πως η ερωμένη του Κωστή, η Λίλιαν, είναι η θετή μητέρα της μικρής.

Η ίδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη και προσεγγίζει τον νεαρό φιλικά, θέλοντας να μάθει πληροφορίες για τη σχέση που έχει με τη Λίλιαν.

Στη συνέχεια, σκέφτεται ένα σχέδιο προκειμένου να απομακρύνει τον Κωστή από εκείνη. Γνωρίζοντας, μάλιστα, την αχίλλειο πτέρνα του νεαρού, συναντάει την Ελλη και την πείθει να τον απειλήσει πως αν δεν τερματίσει τη σχέση του με τη Λίλιαν θα καταδώσει τη Μαρίνα στην Αστυνομία. Πράγματι, η κοπέλα έρχεται, ακόμα μία φορά, σε αντιπαράθεση με τον Κωστή και τότε κάνει πράξη όσα τη συμβούλεψε η Κάτια.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: O Αλέξανδρος Σταύρου εισβάλει στη σειρά!

Παράλληλα, η τελευταία, θέλοντας να απαλλαγεί μια και καλή από την παρουσία της Λίλιαν, επικοινωνεί με τον Φώτη και του ζητάει να συναντήσει τη γυναίκα και να την απειλήσει να φύγει, προτού ο Κωστής μάθει πως εκείνη είναι η θετή μητέρα της Ελπίδας.

Το ίδιο βράδυ όμως ακόμη ένα χτύπημα περιμένει την Κάτια. Η Ελλη καθώς επιστρέφει στα σπίτι τους, δέχεται μια ξαφνική επίθεση. Άγνωστοι άνδρες εμφανίζονται μπροστά της και την αρπάζουν, με αποτέλεσμα η κοπέλα να περνάει δύσκολες στιγμές, γεμάτες αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα κι ο Κωστής μαθαίνουν τι έχει συμβεί στην κόρη τους

Οι ώρες περνούν και η απουσία της Ελλης αλλά και το γεγονός πως δεν απαντά στις κλήσεις τους προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια Μάκρη. Ολοι ξεκινούν να την ψάχνουν δίχως όμως αποτέλεσμα, και αρχίζουν να φοβούνται πως η Ελλη έπεσε θύμα απαγωγής.

Λίγο αργότερα, η Κάτια ενημερώνει τον Αντρέα για όσα συμβαίνουν και εκείνος σπεύδει αμέσως στο πλευρό της. Μάλιστα, ο άνδρας κινεί γη και ουρανό προκειμένου να εντοπίσει την Ελλη.

Την επόμενη μέρα η Μαρίνα καταφέρνει και μαθαίνει τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της κοπέλας, ενώ οι υποψίες στρέφονται γύρω από την Κάτια καθώς όλοι θεωρούν πως εκείνη εμπλέκεται σε αυτό.

Από την άλλη, ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι της Κάτιας μέχρι να βρεθεί η Ελλη, τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της κοπέλας.

Πηγή: Mytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *