Σκάνδαλο σε εκκλησία: Λείπουν εικόνες και 140.000 ευρώ – Εξαφανισμένος ο παπάς

 

 

 

Σκάνδαλο σε εκκλησία στον Τύρναβο αφού ένας ιερέας εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί του εικόνες μεγάλης αξίας και 140.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο εν λόγω ιερέας ήταν γνωστός για τις πράξεις του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, ωστόσο κανείς δεν είχε το θάρρος και τη δύναμη να τα ξεσκεπάσει.

Με την ανάληψη της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου από τον κ. Ιερώνυμο, άλλαξαν τα πράγματα και όλα αυτά που συνέβαιναν στην τοπική εκκλησία και προκαλούσαν σοβαρές αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, άρχισαν να ερευνώνται.

Διαβάστε Επίσης  Νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Αλεξανδρούπολης

Μέσα από την έρευνα έγινε γνωστό, ότι υπάρχει έλλειμμα στην ενορία, που αγγίζει τα 140.000 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα απουσιάζουν από την φυσική τους θέση κάποιες εικόνες.

Μια εξ αυτών έχει ιδιαίτερη αξία για την ηγεσία της Μητρόπολης. Στον φερόμενο ως πρωταγωνιστή αυτής της υπόθεσης δόθηκε διορία να παραδώσει τα κλειδιά από το σπίτι που διέμενε στο κέντρο του Τυρνάβου και το οποίο ανήκει στη Μητρόπολη.

Διαβάστε Επίσης  Copernicus: Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τις επόμενες ημέρες

Αυτό δεν έγινε και τότε η Μητρόπολη άνοιξε το σπίτι και βρήκε κάποιες από τις εικόνες, που απουσίαζαν από την εκκλησία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιστραφεί ούτε τα χρήματα, ούτε οι εικόνες και η Μητρόπολη που είναι ενήμερη για την όλη κατάσταση, φέρεται αποφασισμένη με την ολοκλήρωση της εσωτερικής έρευνας, να παραδώσει όλα τα στοιχεία στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, με σκοπό να διερευνηθούν και εφόσον προκύπτουν ποινικές ευθύνες να αποδοθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *