«Η Επιστροφή»: Ο γάμος της Έλενας και του Παύλου εξελίσσεται σε τραγωδία

«Η Επιστροφή»: Ο γάμος της Έλενας και του Παύλου εξελίσσεται σε τραγωδία

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην Επιστροφή.

Τα επόμενα επεισόδια θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια της ζωής όλων των ηρώων. Ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με τις εγκληματικές του πράξεις και φτάνει η στιγμή να «πληρώσει» και να τιμωρηθεί για όσα έχει διαπράξει.

Και ενώ ο Ορέστης θεωρείται νεκρός, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Κορωναίου έναν χρόνο μετά τα τραγικά γεγονότα και τις αποκαλύψεις προσπαθούν με κόπο να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να γυρίσουν σελίδα. Μια νέα μέρα ξημερώνει στο σπίτι τους και είναι η μέρα που ο Πέτρος και η ‘Ελενα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Όμως ούτε η Δανάη, που ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Παύλου, ούτε ο Χάρης έχουν δεχτεί απόλυτα αυτόν τον γάμο. Αντίθετα, ο Νίκος χαίρεται που βλέπει τους βιολογικούς του γονείς να σμίγουν επιτέλους έπειτα από 25 χρόνια, ενώ ενθουσιασμένος είναι και ο Νικήτας, που έκανε πολλά χρόνια υπομονή για να δει επιτέλους την κόρη του ευτυχισμένη.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Ο Στάθης προσεγγίζει τον Μάνο και του ζητάει να ενώσουν τις δυνάμεις τους

Για την ‘Ελενα και την οικογένεια της αρχίζει μια καινούργια ζωή, απαλλαγμένη και από «σκιές» και από «φαντάσματα». Ή μήπως όχι;

Κάποιος έχει αντίθετη γνώμη και δεν θα τους αφήσει να χαρούν ούτε στιγμή. Ο γάμος του Πέτρου και της Έλενας και η ευτυχία που βιώνουν μετατρέπεται μέσα σε λίγα λεπτά στον πιο αδυσώπητο εφιάλτη. Η τραγωδία χτυπάει για άλλη μια φορά το σπίτι των Κορωναίων, καθώς μπροστά στα μάτια όλων ο μικρός Φώτης βρίσκεται νεκρός.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Βόμβα – Ο Φίλιππος στη φυλακή

Ανάμεσα σε όλους, πιο τραγική φιγούρα ο αδελφός του, ο Παύλος, που δεν μπορεί να εξηγήσει πώς έχασε σε μια στιγμή μέσα από τα χέρια του ό,τι αγαπούσε περισσότερο. Σύντομα όλοι καταλαβαίνουν πως η υπόθεση είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και ο θάνατος του δεν είναι καθόλου τυχαίος. Προφανώς πρόκειται για ένα οργανωμένο και προμελετημένο έγκλημα που βρήκε λάθος στόχο.

Ποιος είναι, όμως, ο ένοχος και ποιος ο πραγματικός στόχος;

Ο Παύλος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού του, ο οποίος έπεσε θύμα ενός λανθασμένου δολοφονικού σχεδίου. Όλοι θρηνούν για την απώλεια του Φώτη και προσπαθούν να δώσουν δύναμη στον Παύλο να αντέξει αυτή τη συμφορά. Η Δανάη, όμως, ανη¬συχεί με τα σημάδια παραίτησης του νεαρού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *