ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Μαρίνα είναι κόρη της Κάτιας! Τι έχει συμβεί

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Μαρίνα είναι κόρη της Κάτιας! Τι έχει συμβεί

Δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους.

Ομως, από ένα παιχνίδι της μοίρας, καμία από τις δύο δεν γνωρίζει ότι είναι μάνα και κόρη. Το μεγάλο μυστικό δεν θα μείνει για πάντα κρυφό και αυτή η αποκάλυψη θα συγκλονίσει την Κάτια που έγινε εχθρός του ίδιου της του παιδιού, της Μαρίνας.

Η εκδίκηση είναι ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ. Ο πόνος ξεβράζει μίσος και το μίσος γεννά οργή. Σε αυτή τη μάχη, της Κάτιας και της Μαρίνας, δεν υπάρχει νικητής. Και οι δύο γυναίκες είναι ηττημένες αλλά δεν το γνωρίζουν ακόμη.

Ολα ξεκινούν χρόνια πριν, όταν η Κάτια αφήνει το μωρό της στο ίδρυμα, όχι για να δοθεί για υιοθεσία, αλλά για να το προσέχουν μέχρι να σταθεί οικονομικά στα πόδια της. Ομως μια θανατηφόρα ασθένεια χτυπά τα περισσότερα παιδιά του ιδρύματος.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μάρθα ρίχνει δηλητήριο στην Κάτια!

Στο νοσοκομείο οι γιατροί μπερδεύουν τα μωρά και δηλώνουν εκείνο της Κάτιας νεκρό. Ομως το κοριτσάκι το έχει υιοθετήσει ο Πέτρος και η γυναίκα του, που από μια διαβολική σύμπτωση γίνεται σοφέρ της Κάτιας όταν εκείνη παντρεύεται τον πλούσιο Δημήτρη.

Οταν ο 10χρονος γιος της Κάτιας παθαίνει λευχαιμία, η Κάτια ψάχνει απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να σωθεί. Η μοναδική συμβατή είναι η Μαρίνα και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού είναι η κόρη της. Μόνο που ποτέ δεν το μαθαίνει. Ούτε ο Πέτρος το γνωρίζει. Οταν πάει στο ίδρυμα να ρωτήσει για την κόρη της Κάτιας, ξανά μετά από εντολή του αφεντικού του, μαθαίνει τα πάντα. Μια υπάλληλος που έχει τύψεις, τον συναντά και του λέει: «Εκρυψα την αλήθεια. Το παιδί της Κάτιας Ελευθερίου δεν πέθανε τότε. Είναι ζωντανό.

Μπέρδεψαν τα νεογνά. Νόμιζαν ότι αυτό που δεν τα κατάφερε ήταν το παιδί της Κάτιας. Εν τω μεταξύ η διευθύντρια έδωσε το κοριτσάκι της για υιοθεσία». «Και πώς είσαι σίγουρη ότι οι γιατροί έκαναν λάθος;», τη ρωτάει εκείνος. «Η μικρή είχε ένα κληρονομικό σημάδι στο στήθος», του απαντά. Εκείνος σοκάρεται. Καταλαβαίνει. Το ίδιο έχει και η Μαρίνα. Ο τραγικός πατέρας αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Κάτια. «Εχω να σου πω κάτι πολύ σημαντικό», της λέει αλλά εκείνη δεν τον ακούει: «Δεν έχω περιθώρια. Γιατί με έφερες μέχρι εδώ; Γιατί δεν υπογράφεις; Δεν θέλω να ακούσω τίποτα». Φεύγει. Στην προσπάθειά του να τη φτάσει με το αυτοκίνητο σκοτώνεται σε τροχαίο, παίρνοντας μαζί του το μεγάλο μυστικό.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ποιος γνωστός ηθοποιός επιστρέφει σε ρόλο – κλειδί

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε εξέλιξη στο θέμα της υιοθεσίας της Μαρίνας καθώς η Μάρθα θα αντιληφθεί ότι η Μαρίνα είναι υιοθετημένη από όσα μαθαίνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η Νάντια, από την Αγγελική.

Πηγή: youweekly.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *