Αλόη βέρα και παπάγια για να καταπολεμήσετε την φλεγμονή και τα εντερικά αέρια

Αλόη βέρα και παπάγια για να καταπολεμήσετε την φλεγμονή και τα εντερικά αέρια

Οι καθαρτικές ιδιότητες της αλόη βέρα σε συνδυασμό με τις καρμίνες της παπάγιας έχουν ως αποτέλεσμα ένα φάρμακο που είναι ιδανικό για να ανακόψει την παραγωγή αερίων και άλλα πεπτικά προβλήματα.

Πώς μπορείτε να καταπολεμήσετε τα εντερικά αέρια;

Η κατανάλωση γευμάτων που είναι πολύ βαριά μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα πεπτικές δυσκολίες. Γενικά, αυτά προκαλούν συμπτώματα όπως φλεγμονή, πόνο και εντερικά αέρια.

Αυτά τα θέματα μπορούν να επηρεάσουν τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Παρόλο που δεν είναι τόσο σοβαρά, τείνουν να εξελίσσονται σε μεγαλύτερα προβλήματα όταν δεν τους δίνεται η προσοχή που χρειάζεται.

Μεταξύ άλλων, η εμφάνισή τους δείχνει ότι τα εντερικά βακτηρίδια είναι εκτός ελέγχου. Εκτός από αυτό, υπάρχει πιθανώς μια ανισορροπία στο pH του πεπτικού συστήματος.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να το ελέγξετε με φυσικό τρόπο. Ευτυχώς υπάρχουν εναλλακτικά φάρμακα που βοηθούν στην διαδικασία της πέψης και στην ρύθμιση της εντερικής χλωρίδας.

Σήμερα, θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να μοιραστούμε μαζί σας μια θεραπεία που βασίζεται στην αλόη βέρα και την παπάγια. Όταν ληφθεί αυτή, συμβάλλει σημαντικά στη μείωση αυτών των ζητημάτων.

Τόσο το ζελέ της αλόης βέρα όσο και η παπάγια περιέχουν πολλαπλές ιδιότητες που βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας του στομάχου.

Πλούσιο σε φυσικές ίνες και πεπτικά ένζυμα, αυτό το σπιτικό φάρμακο είναι ένα καλό συμπλήρωμα για να καταπολεμήσετε την φλεγμονή και τα εντερικά αέρια.

Τα οφέλη της αλόης βέρα

 Τα οφέλη της αλόης βέραΗ αλόη βέρα είναι σπουδαία για την καταπολέμηση της φλεγμονής και των εντερικών αερίων.

Το τζελ που βρίσκεται στα φύλλα της αλόης βέρα έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια ως ένας τρόπος ανακούφισης και βελτίωσης της γαστρεντερικής υγείας.

Διαβάστε Επίσης  Οι πόνοι στα κόκκαλα θα γίνουν παρελθόν με αυτό το θαυματουργό ρόφημα! Το φτιάχνετε μόνο με 2 απλά υλικά!

Αυτό το συστατικό περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης Β, μια θρεπτική ουσία που διεγείρει την απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών καθώς και την πέψη.

Επιπλέον, περιέχει βιταμίνη Α, απαραίτητα αμινοξέα και ένζυμα που βοηθούν όλα στην πέψη.

Επιπλέον, διαθέτει ουσίες όπως aloemodyne και αλλομιτίνη που βοηθούν στην επούλωση των ιστών στην περίπτωση γαστρίτιδας, έλκους και υπερβολικής έκκρισης του οξέος.

Παρέχουν καθαρτικές ιδιότητες οι οποίες είναι ιδανικές για τη βελτίωση της εντερικής κίνησης σε περίπτωση δυσκοιλιότητας.

Έχουν αντι-ιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες που συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης εντερικών λοιμώξεων.

Τα αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα της καταπολεμούν τη δυσπεψία και το αίσθημα βάρους.

Τέλος, βοηθά επίσης τη μικροβιακή χλωρίδα του εντέρου. Με τον καιρό, μειώνει την παραγωγή αερίου.

 

Οφέλη από την παπάγια

Οφέλη από την παπάγιαΗ παπάγια είναι ένα τροπικό φρούτο με απαλή υφή που, λόγω της υπέροχης γεύσης της, αποτελεί μέρος των διατροφικών συνηθειών εκατομμυρίων ανθρώπων.

Είναι γνωστή για τη σημαντική ποσότητα των απαραίτητων θρεπτικών ουσιών, μεταξύ των οποίων είναι οι βιταμίνες Α, Β και C, το κάλιο και οι διαιτητικές ίνες.

Περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται παπαΐνη, το οποίο δρα ως αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό και αποτοξινωτικό μέσο. Αυτή η ουσία συμβάλλει στην ανακούφιση των πεπτικών προβλημάτων καθώς επιταχύνει την πέψη και την αφομοίωση των πρωτεϊνών.

Είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο για τον έλεγχο της εντερικής κινητικότητας, σταματώντας τη συσσώρευση αποβλήτων μέσα σε αυτά.

Τα συστατικά της βελτιώνουν τη διαδικασία επούλωσης των ιστών του στομάχου, ειδικά σε περιπτώσεις έλκους και γαστρίτιδας.

Προλαμβάνει και καταπολεμά την παλινδρόμηση οξέος.

Επιπλέον, μειώνει τη φούσκωμα στην κοιλιά.

Διαβάστε Επίσης  Σπόροι Chia, λιναριού, κάνναβης, κολοκύθας, παπαρούνας: Ποιος είναι ο καλύτερος;

Τέλος, καταπολεμά τις λοιμώξεις που προκαλούνται από τα εντερικά παράσιτα και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

φάρμακο με αλόη βέρα και παπάγιαΠώς φτιάχνεται αυτό το φάρμακο με αλόη βέρα και παπάγια;

Αυτό το σκεύασμα από αλόη βέρα και παπάγια είναι ένα υγιεινό ρόφημα. Εκτός από τη βοήθεια που προσφέρει στην πέψη, βελτιώνει επίσης την υγεία του δέρματος και των μαλλιών σας.

Τα θρεπτικά του συστατικά απορροφώνται εύκολα. Επιπλέον, ρυθμίζοντας το pH του αίματός σας, βοηθά στην εξάλειψη των τοξινών.

Συστατικά
5 κουταλιές της σούπας φρέσκια αλόη βέρα (75 γρ.)
3 φέτες παπάγια
2 κουταλιές της σούπας μέλι (50 γρ.)
1 φλιτζάνι νερό (200 ml)
Παρασκευή
Κόψτε το φύλλο αλόης και βγάλτε από αυτό ποσότητα τζελ ίση με 5 κουταλιές της σούπας.
Κόψτε τις φέτες παπάγιας σε κύβους και βάλτε τες στο μπλέντερ με την αλόη βέρα, το μέλι και το φλυτζάνι του νερού.
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί για μερικά λεπτά ή μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές υγρό.
Σερβίρετε χωρίς να το σουρώσετε και πιείτε το αμέσως.
Πώς να το πίνετε
Για να αποτοξινωθεί το σώμα σας, πίνετε το ρόφημα με άδειο στομάχι για 7 έως 10 ημέρες.
Εάν έχετε φλεγμονή ή εντερικά αέρια, πίνετε το μέχρι δύο φορές την ημέρα.
Πίνετε το άδειο στομάχι τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα εάν έχετε έλκη ή γαστρίτιδα.
Είστε έτοιμοι να φτιάξετε αυτό το ρόφημα στο σπίτι; Εάν έχετε αργή πέψη ή ακόμα και αν αισθάνεστε βαριά επειδή έχετε φάει πάρα πολύ, συνδυάστε αυτά τα απίστευτα συστατικά και επωφεληθείτε από τις ιδιότητές τους.

Συμπεριλάβετέ το στην κανονική διατροφή σας εάν έχετε την τάση να έχετε υποτροπιάζοντα εντερικά προβλήματα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *