O πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη κλήθηκε να καθίσει στο «σκαμνί» του κατηγορουμένου

O πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη κλήθηκε να καθίσει στο «σκαμνί» του κατηγορουμένου

O πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη κλήθηκε να καθίσει στο «σκαμνί» του κατηγορουμένου

 

Ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, κλήθηκε από τις δικαστικές αρχές να καθίσει στο «σκαμνί» μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο.

 

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας του Βαγγέλη, Ανδρέας Γιακουμάκης, εγκαλείται από τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής με την οποία συνομίλησε ο Ανδρέας Γιακουμάκης, της αποκάλυψε το έγγραφο της κλήσης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Όταν είχε γίνει η διεξαγωγή της δίκης του πρώην διευθυντή της Σχολής για παράβαση καθήκοντος, στην οποία πρωτόδικα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με τριετή αναστολή και στη συνέχεια στο εφετείο σε έξι μήνες με τριετή αναστολή, φεύγοντας από το δικαστήριο πέρασε μπροστά από τον χώρο του ξενοδοχείου, όπου έμενε η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός - Σάββατο: Ασθενείς βροχές και αφρικανική σκόνη

 

Η οικογένεια εξέλαβε το χαμόγελο του διευθυντή ως ειρωνεία με αποτέλεσμα να υπάρξει διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών με τον πατέρα του Βαγγέλη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού να φωνάζει «δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;».

 

Την περασμένη Παρασκευή, και πάντα σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή, μετά την αναβολή της δίκης των εννέα κατηγορουμένων, η μητέρα και ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, επέστρεψαν στο δικαστικό μέγαρο, επειδή τους κάλεσε ο εισαγγελέας για να τα βρουν με τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής και να μη γίνει αυτή η δίκη.

Διαβάστε Επίσης  Αυτός είναι ο ήρωας της Γιάννουλης που έσωσε με τη βάρκα του δεκάδες κατοίκους - «Τους είπα ότι δεν υπάρχει Πυροσβεστική»

 

Ο πατέρας του Βαγγέλη όμως δε δέχτηκε, λέγοντας «Όχι. Θέλω να δω γιατί για αυτές τις φράσεις που είπα μέσα στον πόνο μου, κάθομαι στο εδώλιο»

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *