Κατερίνα Ζαρίφη: «Tο bullying θα πρέπει να διώκεται ποινικά»

Κατερίνα Ζαρίφη.Κατερίνα Ζαρίφη:fiftififti.eu

Κατερίνα Ζαρίφη: «Tο bullying θα πρέπει να διώκεται ποινικά»

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει χιούμορ και είναι από τα λίγα πρόσωπα της τηλεόρασης που ξέρουν να αυτοσαρκάζονται. Η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος ρωτάει;«, και μέσα από τα social media, τρολάρει συχνά τον εαυτό της για τα παραπανίσια κιλά της, αποδεικνύοντας ότι είναι μία γυναίκα χωρίς ίχνος κόμπλεξ.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε για το Page 2, η ίδια μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί λόγω της εμφάνισής της, τις επικίνδυνες δίαιτες που έχει κάνει, αλλά και το φλερτ που δέχεται μέσα από τα social media.

«Έχω δεχτεί σχόλια για το σχήμα μου, βασικά από τον κόσμο των media. Για εμένα, το bullying θα πρέπει να διώκεται ποινικά. Διάβασα ότι το ελληνικό twitter πήρε τις πιο υψηλές θέσεις σε κακεντρέχεια στην Ευρώπη. Στην τηλεόραση, λοιπόν, γίνεται διαγωνισμός κακίας για το ποιος θα πει το πιο δηλητηριώδες σχόλιο. Για να είμαι δίκαιη, αυτό γινόταν πολύ περισσότερα παλιότερα, που υπήρξαν κανάλια που στήθηκαν μ’ αυτή τη φιλοσοφία. Εγώ ένα έχω να πω: τα όνειρα τα κυνηγάμε βάσει των ανθρώπων που μας πιστεύουν, για να διαψεύσουμε αυτούς που μας αμφισβητούν», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης  Δύσκολες ώρες για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το τροχαίο

Όσο για το αν έκανε ποτέ επικίνδυνες δίαιτες στην προσπάθειά της να χάσει γρήγορα κιλά, η ίδια εξομολογήθηκε: «Α, καλά, έχω δοκιμάσει τα πάντα: τη δίαιτα του λιναρόσπορου, μια άλλη που έτρωγα μόνο μια σούπα όλη μέρα, τα πάντα! Αυτό που έχω εγώ να πω στα κορίτσια είναι «πολλή προσοχή»! Η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ, όταν τα ακολούθησα, είδα φως».

Διαβάστε Επίσης  Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Σκιάθου!

Κατερίνα Ζαρίφη.Κατερίνα Ζαρίφη:fiftififti.euΑκόμα, αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται μέσω των social media, αποκαλύπτοντας πώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που της στέλνουν ανάρμοστες φωτογραφίες. «Α, ναι, έχω κι εγώ τα τυχερά μου! Αλλά μάλλον η ύπαρξη του Γιάννη μου μπλοκάρει τις τύχες. Ναι, μου έχουν στείλει και διάφορα… σημεία. Μάλιστα, μια φορά ένας κύριος μου στέλνει: «Καλησπέρα σας, είστε υπέροχη». Ευγενέστατος, σκέφτηκα. Και στο καπάκι μου έστειλε και την… προίκα του».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει και το πιο αστείο φλερτ που της έχουν κάνει, περιγράφοντας: «Στο φανάρι στη Βασιλίσσης Σοφίας ένας πιτσιρικάς μου είπε: «Δεν έχω μαζί και την κάμερα με τα πολλά megapixels να σε βγάλω μια φωτογραφία, να σε πάρω μαζί μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *