ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Καταιγιστικές εξελίξεις – Έτσι ο Ορφέας θα καταλήξει στη φυλακή!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ.fiftififti.eu

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Καταιγιστικές εξελίξεις – Έτσι ο Ορφέας θα καταλήξει στη φυλακή!

Η ερωτική-αστυνομική σειρά του Alpha «To τατουάζ» θα καθηλώσει με τις εξελίξεις του, αφού ο Ορφέας (Νίκος Πολυδερόπουλος) φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του.

Ο γιός του Σωκράτης τον καταδίδει στην αστυνομία, κι εκείνος καταλήγει στη φυλακή.

Τα αλλεπάλληλα λάθη του αλλά και ο ίδιος του ο γιος θα οδηγήσουν τον Ορφέα να λογοδοτήσει στην αστυνομία για όσα έχει κάνει. Το διαζύγιο του με την Ελένη τον έχει διαλύσει και πλέον δεν διστάζει να δείξει το σκληρό και αδίστακτο πρόσωπο του σε όλους και κυ¬ρίως στην οικογένεια Μελά.

Η αρχή του τέλους ξεκινά όταν η δίκη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι ξεκινά. Μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση και το γεγονός πως η γυναίκα που αγαπά τον πρόδωσε, πηγαίνει στην ταβέρνα και βρίσκει μόνη της τη Μάρθα. Έξαλλος από θυμό, δεν διστάζει να τραβήξει μαχαίρι εναντίον της γυναίκας που μέχρι χθες θεωρούσε δεύτερη μάνα του. Δεν φτάνει όμως στο σημείο να της κόψει το νήμα της ζωής.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η επιχείρηση απελευθέρωσης της Άννας οδηγεί σε μια δολοφονία!

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία εξετάζει το βίντεο από το ξενοδοχείο που στραγγαλίστηκε μία γυναίκα και προσπαθεί να αναγνωρίσει τον δράστη. Ο Ορφέας, από την άλλη, σε μια ακόμη έκρηξη του, δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο στη Χριστίνα και η δημοσιογράφος τρομοκρατείται.

Την ίδια ώρα, η Τατιάνα λαμβάνει πάλι ένα μέιλ που αφορά στον σίριαλ κίλερ. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και ανατρεπτικά. Η αστυνομικός βρίσκεται μπροστά σε μια αποκάλυψη που ήταν όνειρο ζωής για εκείνη. Ωστόσο, προσπαθεί να μην κάνει βιαστικές κινήσεις και να είναι πολύ προσεκτική αυτή τη φορά, προκειμένου να συλλάβει τον δολοφόνο.

Την επόμενη μέρα, η Τατιάνα στέλνει μέιλ στον ανώνυμο αποστολέα, του αποκαλύπτει πως ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό του καταζητούμενου και του ζητά να τον κατονομάσει. Όλα δείχνουν πλέον ότι ο κύκλος έχει στενέψει πολύ γύρω από τον Ορφέα και η σύλληψη του είναι ζήτημα ωρών.

Αποδέκτης του μηνύματος της Τατιάνας είναι ένα πρόσωπο- έκπληξη, το οποίο φαίνεται πως διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο λόγος για τον Σωκράτη ο οποίος αφήνει άφωνη, την Τατιάνα όταν της αποκαλύπτει πως ο άνθρωπος που έψαχνε όλο αυτόν τον καιρό δεν είναι άλλος από τον Ορφέα.

Διαβάστε Επίσης  Το Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η αστυνομικός κατηγορεί τον εαυτό της που δεν κατάφερε να διαβάσει τα σημάδια που ήταν μπροστά της όλον αυτόν τον καιρό. Την επόμενη μέρα, ο Ορφέας δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτές είναι οι τελευταίες του ώρες ελεύθερος και οι τίτλοι τέλους για τον νεαρό πέφτουν λίγο πριν ξεψυχήσει ένα ακόμα θύμα στα χέρια του.

Η σύλληψη του είναι πλέον γεγονός και η είδηση σοκάρει την οικογένεια Μελά. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Ορφέας τον οποίο μεγάλωσαν σαν παιδί τους είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος. Η Τατιάνα, αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι της ανάκρισης και σύντομα καταλαβαίνει πως τα ψυχιατρικά προβλήματα του Ορφέα είναι μεγάλα, σύμφωνα με το περιοδικό MY TV.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *