Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο – Η ανακοίνωσή του

Γιώργος Αγγελόπουλος.fiftififti.eu

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο – Η ανακοίνωσή του

 

Το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος με φωτογραφία που πόσταρε στο instagram!
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλιότερα: «Καθυστέρησε το βιβλίο μου γιατί σε ένα ταξίδι με τη συνεργάτιδα μου στη Σκιάθο βρήκαμε την τελευταία στιγμή περισσότερο υλικό, γιατί συνομιλήσαμε με φίλους μου, συγγενείς, ανθρώπους της οικογένειας μου και προσθέσαμε περισσότερο υλικό για πράγματα που είχαν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή και το περιβάλλον μου.

Διαβάστε Επίσης  Μουτάφη – Αποστολίδης: Μιλούν για τη νέα σειρά «Οργή» που θα πρωταγωνιστούν τη νέα σεζόν

Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά»

Διαβάστε Επίσης  Παππά- Φαμέλη: Τα κορίτσια του «Σασμού» πήγαν διακοπές με τα... αγόρια τους

Και είχε τονίσει: « Είναι κάτι σαν απολογισμός. Σαν απογραφή των γεγονότων, όπου εμένα μου έκανε πολύ καλό, ακόμα και αν δεν εκδοθεί. Υπήρξαν πράγματα τα οποία κουβαλούσα στο κεφάλι μου και γράφοντας τα και δημοσιοποιώντας τα, ανακουφίζεσαι. Είναι κάτι σαν εξομολόγηση».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *