ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4-5-6

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ .fiftififti.eu

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4-5-6

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 4

H Σάντυ απελπίζεται όταν συνειδητοποιεί ότι έχει ελάχιστα χρήματα και ψάχνει επειγόντως για δουλειά. Μετά από πολλές αστείες και αποτυχημένες προσπάθειες, ο Θανάσης, δικηγόρος της οικογένειας και φίλος, προσφέρεται να τη βοηθήσει και να την προσλάβει στο γραφείο του, δίνοντάς της και ένα μεγάλο ποσό ως προκαταβολή.

Ύστερα από την πρώτη αποτυχημένη γνωριμία με τα παιδιά του Μανώλη, η Στέλλα μοιράζεται με τη Μήτσι την ανησυχία της για τη Σάντυ, αλλά εκείνη την εμψυχώνει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Η Έρρικα και η Σόνια αντιμετωπίζουν προβλήματα στο νέο τους σχολείο και η Μαργαρίτα εκνευρίζεται περισσότερο με την παρουσία τους. Ο Θανάσης γυρίζει τη Σάντυ σπίτι της και την προσεγγίζει ερωτικά, χωρίς τη θέλησή της. Ο Μανώλης που βλέπει τη σκηνή, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της.

Η Νενέλα σε μία βόλτα με τον Κοσμά θα εντοπίσει το αυτοκίνητο του Διονύση, την ίδια ώρα που ο Μανώλης προτείνει στη Σάντυ να δουλέψει μαζί του στην ψαραγορά…

Διαβάστε Επίσης  Μην Ψαρώνεις: Η Στέλλα αρχίζει τη συγκατοίκησή της με τον Πέτρο

 

Επεισόδιο 5

O Μανώλης θα βοηθήσει για μια ακόμη φορά τη Σάντυ πείθοντας τη Διευθύντρια του σχολείου να αφήσει την Έρρικα να γυρίσει στα μαθήματά της. Η Σάντυ θα τον ευχαριστήσει και θα βγάλει στην άκρη κάποια λεφτά από αυτά που της έδωσε ο Θανάσης για να τα δώσει στον Μανώλη ως ένα μέρος από αυτά που του χρωστάει. Ο Μανώλης θα της θυμίσει την προσφορά που της έκανε να δουλέψει μαζί του στην Ψαραγορά.

Η Nενέλα δείχνει το «αυστηρό» της πρόσωπο και βάζει τα κορίτσια να κάνουν δουλειές του σπιτιού, ενώ η Σάντυ μαθαίνει για πρώτη φορά στη ζωή της τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η Στέλλα αρχίζει να νιώθει έντονα ότι η σχέση της με τον Μανώλη απειλείται και ψάχνει τρόπους να τον φέρει πιο κοντά της και να τον απομακρύνει από τη Σάντυ. Ο Κωνσταντίνος έχει φτάσει πολύ κοντά στο να ανακαλύψει την αλήθεια για την Τάνια και τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Η Σάντυ αρχίζει να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση του Μανώλη για δουλειά. Θα πει όμως το «ναι»;

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33

Επεισόδιο 6

H Σάντυ έχει αποδεχτεί την πρόταση του Μανώλη να δουλέψει στην Αγορά. Και μπορεί να ξεκίνησε με τις καλές της γόβες, τα καλά της ρούχα και το καλό της χαμόγελο, όταν φτάσει, όμως, η ώρα να πουλήσει ψάρια, όλα θα αλλάξουν! Οι γόβες θα γίνουν γαλότσες, τα ρούχα θα γίνουν νιτσεράδα και το χαμόγελο θα γίνει τρόμος! Η Στέλλα, η Μήτσι και ο Πέτρος θα αναλάβουν την εκπαίδευσή της και η Σάντυ θα καταλάβει για πρώτη φορά τι σημαίνει «ψάρωμα»!

Δεν είναι, όμως, μόνο η Σάντυ έξω από τα νερά της. Η Νενέλα, με τη βοήθεια του Κοσμά φυσικά, θα ψωνίσει για πρώτη φορά σε σούπερ μάρκετ και θα μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει ακρίβεια! Ο Κωνσταντίνος θα πρέπει να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του με την Τάνια τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια για τη νέα της ζωή. Η Έρρικα θα πέσει θύμα κακόγουστης φάρσας στο σχολείο, έχοντας για σύμμαχό της μόνο τον Κάρολο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *