ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Λουτρό αίματος στην απελευθέρωση της Άννας!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ.fiftififti.eu

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Λουτρό αίματος στην απελευθέρωση της Άννας!

Ενώ η μικρή Λήδα βρίσκεται ελεύθερη στην αγκαλιά της μαμάς της και μάλιστα χωρίς να έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί, η Αννα περιμένει να έρθει η σειρά της ζώντας μέσα στον τρόμο του βιασμού και του θανάτου. Ωστόσο, όλοι έχουν τα μάτια στραμμένα προς τους απαγωγείς και αυτό που περιμένουν είναι να ελευθερωθεί η Αννα όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται.

Προς το παρόν η Αννα ζει με τον φόβο ενός πιθανού βιασμού και προτιμά να πεθάνει παρά να υποκύψει σε κάτι τέτοιο: «Μην τολμήσεις να με αγγίξεις. Καλύτερα σκότωσέ με τώρα», ουρλιάζει στον απαγωγέα της που όλο και την πλησιάζει ερωτικά. Διαβάστε παρακάτω…

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος ξεκινά για την παράδοση του υπόλοιπου ποσού, ενώ ο Σέκερης και η ομάδα του βρίσκονται γύρω από το σπίτι της απαγωγής, σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

*Από την Μαρία Μεταξητινού και το TVΣίριαλ

Ο απαγωγέας της Αννας αποφασίζει να πάρει αυτό που ήθελε από την αρχή και πέφτει πάνω στην κοπέλα για να τη βιάσει. Η Αννα παλεύει με νύχια και με δόντια για τη ζωή της, όταν ένας πυροβολισμός παγώνει το αίμα όλων… καθώς το όπλο του πάνω στην πάλη εκπυρσοκροτεί.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 232-233 Β ΚΥΚΛΟΣ

Ο Σέκερης που ακούει τον πυροβολισμό, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει μιας και βρίσκεται στη δύσκολη θέση να συντονίζει την επιχείρηση απελευθέρωσης της Αννας, η οποία κινδυνεύει από το όπλο του αρχηγού των απαγωγέων…

Τη στιγμή αυτή όμως που υπάρχει σύγχυση, τη λύση θα δώσει η αποφασιστικότητά του: «Στοχεύστε και προσέξτε να μη χτυπήσει η κοπέλα», τους λέει. Αμέσως ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές εκτελεί την εντολή του και πυροβολεί. Η σφαίρα βρίσκει τον στόχο και σκοτώνει τον απαγωγέα. Η αστυνομία αμέσως προχωράει στην απελευθέρωση της Αννας. Η κοπέλα βγαίνει από το σπίτι και τρέμει, κλαίει στην αγκαλιά όλων γιατί δεν μπορεί να πιστέψει ότι το μαρτύριό της τελείωσε.

Οι πρώτες ώρες της ελευθερίας είναι για την Αννα και τον Αλέξανδρο πολύ φορτισμένες, αφού ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πώς έληξε αυτή η περιπέτεια που τους συγκλόνισε όλους: «Ηταν οι χειρότερες μέρες της ζωής μου. Νόμιζα ότι δεν θα σε ξαναδώ», της λέει ο Αλέξανδρος και η Αννα στην αγκαλιά του κλαίγοντας του μιλάει για όλους τους φόβους που έζησε.

Διαβάστε Επίσης  Το Τατουάζ: Η απάντηση του τεστ πατρότητας φέρνει δραματικές εξελίξεις

 

Στη συνέχεια, η αστυνομία συλλαμβάνει τον έναν απαγωγέα καθώς ο άλλος καταφέρνει να ξεφύγει, ενώ συλλαμβάνει και την κοπέλα του ενός απαγωγέα και παράλληλα ψάχνει στο σπίτι που κρατούσαν την Αννα για τα χρήματα που λείπουν! Ο Θεοχάρης και η Αμαλία σφίγγουν ξανά στην αγκαλιά τους την κόρη τους και η Αννα συγκινείται όταν μαθαίνει για τη «θυσία» του Τόνυ, να βρει τα χρήματα για τα λύτρα, ενώ παράλληλα ευχαριστεί τη Μαργκώ για όλα όσα έκανε για εκείνη στην υπόθεση της απαγωγής.

Η οικογένεια Μελά ζει ακόμα στον απόηχο της απαγωγής, κι ενώ η μικρή Λήδα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα χάρη στη γενναία στάση της Αννας, η Αννα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να βρει πάλι στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η Ολγα με τον Στέφανο και τη Λήδα επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους στα Μετέωρα, ενώ η Αννα με τον Αλέξανδρο επιτέλους απολαμβάνουν μετά από μήνες την ησυχία του σπιτιού τους.

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *