Πώς να αφαιρέσεις μόνη σου το ακρυλικό από τα νύχια

Πώς να αφαιρέσεις μόνη σου το ακρυλικό από τα νύχια.fiftififti.eu

Πώς να αφαιρέσεις μόνη σου το ακρυλικό από τα νύχια

Το ακρυλικό είναι ένα υλικό στην προσθετική νυχιών που πολλές κοπέλες χρησιμοποιούν προκειμένου να αποκτήσουν το μανικιούρ που θέλουν, όμως τις περισσότερες φορές ή καθυστερούν να το συντηρήσουν με αποτέλεσμα αυτό να χαλά ή θέλουν να το αφαιρέσουν άμεσα και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να κλείσουν ραντεβού στις ειδικούς.

Κανένα πρόβλημα! Δείτε τον πιο σωστό τρόπο για να αφαιρέσετε μόνες σας το ακρυλικό από τα νύχια σας, όποτε θέλετε και χωρίς τραυματισμούς.

Διαβάστε Επίσης  Μυστικά αντιγήρανσης για λάμψη και ομορφιά

Η διαδικασία είναι τόσο απλή και συνηθισμένη, όπως ακριβώς γίνεται και εκείνη της αφαίρεσης του ημιμόνιμου. Κόβετε το νύχι σας, περνάτε με τη λίμα την επιφάνεια του και απλώνετε βαζελίνη στο δέρμα γύρω από τα νύχια ώστε να είναι ασφαλές.

Στη συνέχεια μουλιάζετε ένα κομμάτι βαμβάκι στο ασετόν, το τοποθετείτε πάνω στο πρώτο σας νύχι και το τυλίγετε με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Επαναλαμβάνετε το ίδιο για τα υπόλοιπα 9 νύχια σας. Θα πρέπει να περιμένετε βέβαια τουλάχιστον 30-40 λεπτά για το κάθε νύχι, αλλά όταν βγάλετε το αλουμινόχαρτο, μαζί του θα φύγει και το ακρυλικό.

Αφήστε μια απάντηση