Θανάσης Πατριαρχέας-Μαρία Παπαφωτίου: Ευτυχισμένοι μαζί!

Θανάσης Πατριαρχέας-Μαρία Παπαφωτίου: Ευτυχισμένοι μαζί!

Θανάσης Πατριαρχέας-Μαρία Παπαφωτίου: Ευτυχισμένοι μαζί!

Άγνωστος παρέμενε ο έρωτας του ανερχόµενου ηθοποιού Θανάση Πατριαρχέα και της αξιόλογης, όµορφης συναδέλφου του Μαρίας Παπαφωτίου, ο οποίος ξεκίνησε όταν ακόµα έπαιζαν µαζί στην επιτυχηµένη καθηµερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Εκείνης ο ρόλος ολοκληρώθηκε στη διαδροµή και, ενώ οι δυο τους… χώρισαν τηλεοπτικά, είναι πάντα µαζί, µε τον έρωτά τους να φουντώνει, όπως µας λένε άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον. Τρέχουν και οι δύο πολύ µε τις καλλιτεχνικές τους υποχρεώσεις, αλλά το τέλος της ηµέρας τους βρίσκει πάντα µαζί. Οταν, µάλιστα, έχουν ρεπό κάνουν µικρές «αποδράσεις» στη φύση που λατρεύουν και οι δύο.

Διαβάστε Επίσης  Θανάσης Πάτρας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω μαζί του»

Πρόσφατα βρέθηκαν για λίγες ηµέρες στην όµορφη Ήπειρο, στην οποία περιηγήθηκαν και απόλαυσαν τον καθαρό αέρα και τα όµορφα φυσικά τοπία. Αξίζει εδώ να αναφέρουµε πως ο µέχρι πρότινος άστατος ερωτικά Θανάσης Πατριαρχέας έχει… ρίξει άγκυρα από τότε που γνώρισε την Μαρία Παπαφωτίου και δεν έχει µάτια για άλλη, παρά τις… Σειρήνες που µπήκαν στη ζωή τους όταν χτύπησαν κόκκινο οι µετοχές του από τον πρωτα-γωνιστικό ρόλο του στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Διαβάστε Επίσης  Ο Μάρκος Σεφερλής ακυρώνει τις παραστάσεις του συμμετέχοντας στο Εθνικό πένθος

Οσοι τους ζουν από κοντά µιλούν για ένα πολύ ταιριαστό και όµορφο ζευγάρι, που απολαµβάνει µια σχέση χωρίς συµβάσεις. Αξίζει εδώ να σηµειωθεί ότι ο Θανάσης Πατριαρχέας «µοιράζεται» ανάµεσα στα γυρίσµατα του σίριαλ «Γυναίκα χωρίς όνοµα» και στις πρόβες της «Τερέζ Ρακέν» του Εµίλ Ζολά, που θα ανέβει τον Φεβρουάριο στο θέατρο «Θησείον» σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεµέ.

Πηγή: Realnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *