Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Μια ανείπωτη τραγωδία ανατρέπει τις εξελίξεις!

Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Μια ανείπωτη τραγωδία ανατρέπει τις εξελίξεις!

Το τέλος του πρώτου κύκλου του Πρίγκιπας της φωτιάς βρήκε όλους τους ήρωες αντιμέτωπους με ένα σκοτεινό παρελθόν που εκδικείται, καθώς μια σειρά από μυστικά έρχονται στο φως και ανατρέπουν τα πάντα.

Η εκδίκηση, όμως, είναι καμιά φορά τόσο δίκαιη ή τόσο άδικη, τόσο αναμενόμενη ή τόσο αναπάντεχη, όσο και η ίδια η ζωή. Η αποκάλυψη του περιεχομένου της διαθήκης στην Κάτια και στη Μάγια τραυματίζει ανεπανόρθωτα τη σχέση των δύο γυναικών με τον Ανδρέα. Η Άννα αποχαιρετά τη Μάρω και τον Μένιο.

Η Ντιάνα συνεχίζει να περνάει μαρτυρικές στιγμές με τον Ηρακλή. Ο Άρης και ο Σάκης παίρνουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για το κινητό του Κοντογιώργου και μαθαίνουν για το μήνυμα που ενοχοποιεί τον Λαέρτη.

Διαβάστε Επίσης  Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Η Μάγια κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Κάτια, που συναισθάνεται ότι η Μάγια ασφυκτιά εκεί μέσα, της λέει ότι πρέπει να φύγουν από το σπίτι και να αλλάξουν ζωή. Η Μάγια, σε έναν κόσμο που καταρρέει γύρω της, νιώθοντας προδομένη από τον πατέρα και τον άντρα της, βρίσκεται σε απελπισία, συναίσθημα που ποτέ δεν είναι καλός σύμβουλος.

Το συναρπαστικό τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς βρίσκει όλους του ήρωες απέναντι σε ένα παρελθόν που εκδικείται. Η εκδίκηση όμως είναι καμιά φορά τυφλή και τόσο δίκαιη- ή τόσο άδικη, τόσο αναμενόμενη ή τόσο αναπάντεχη όσο και η ίδια η ζωή!

Ο δεύτερος κύκλος του «Πρίγκιπα της φωτιάς» βρίσκει τους ήρωες συγκλονισμένους, από το φόνο μιας αθώας. Ο Μίλτος, σοκαρισμένος, κρατώντας το παιδικό παραμύθι της Άννας στα χέρια, μονολογεί: «Δεν πρόλαβα»…

Διαβάστε Επίσης  Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17 (VIDEO)

Από την άλλη πλευρά, στον κόσμο των ισχυρών, η βίλα των Τσακίρηδων βρίσκεται επίσης σε αναστάτωση. Ο Στέλιος και η Κάτια παραβιάζουν την πόρτα στην κρεβατοκάμαρα της Μαγιάς και τη βρίσκουν αναίσθητη, δίπλα σε ένα άδειο μπουκάλι χάπια. Την ίδια στιγμή, ο Λαέρτης οδηγείται στην ασφάλεια, κατηγορούμενος για το φόνο του Κοντογιώργου.

Η Βέρα Μωραΐτη καταφθάνει άρον άρον στην Αθήνα. Η τελευταία πράξη του δράματος της άτυχης Άννας παίζεται στο νεκροταφείο, όπου όσοι την ήξεραν της λένε το τελευταίο αντίο. Όταν όλα τελειώνουν, μια άγνωστη πάει να συλλυπηθεί τον Μίλτο… Αργότερα, γυρνώντας εκείνος στο σπίτι του πατέρα του, ξεσπάει μπροστά σε αυτόν και στον Θωμά, ζητώντας να μάθει πόσα άλλα μυστικά του έχουν κρύψει.

Πηγή: Τηλεθεατής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *