Όσο έχω εσένα: Επεισόδια 92-93-94-95-96

Όσο έχω εσένα: Επεισόδια 92-93-94-95-96

Επεισόδιο 92

O Άλκης διαβάζει την επιστολή που του είχε αφήσει ο Νέστωρας. Ο Γεώργιος αισθάνεται προδομένος από τους ανθρώπους γύρω του και απολύει τον Πέτρο που τον θεωρεί υπεύθυνο συνωμοσίας εναντίον του. Ο Πέτρος, μόλις βρήκε την κόρη του, χάνει τη δουλειά του. Η Ντίντη επισκέπτεται την Άντζελα για να δει τις προθέσεις της. Το κόσμημα που σχεδίασε η Τούλα πουλάει τρελά στο διαδίκτυο. Ο Αλέσιο πηγαίνει στον Άλκη για να του προτείνει να συνωμοτήσουν εναντίον του Γεώργιου. Άλκης και Μελίνα περνούν το βράδυ αγκαλιά στο σπίτι του.

Επεισόδιο 93

O Γεώργιος είναι έξαλλος με την Τούλα που πουλάει το κόσμημά της μέσα από το σάιτ της εταιρείας. H Κλειώ θέλει να πει στον Αλέσιο για την εγκυμοσύνη της και ποιανού είναι το παιδί. Ο Γεώργιος παίρνει τον Νικόλα να πάνε οι δυο τους για ιππασία. Ο Άλκης ζητάει από τον Πέτρο να ομολογήσει την απάτη του Γεώργιου εις βάρος του. Η Μελίνα με τον Άλκη βρίσκουν χρόνο να μείνουν μόνοι τους αλλά ένα ατύχημα τούς κάνει να τρέξουν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Όσο έχω εσένα: Η Μελίνα πηγαίνει στην εταιρία και πέφτει επάνω στον Άλκη

Επεισόδιο 94

Ολη η οικογένεια είναι αναστατωμένη από το ατύχημα του Νικόλα. Η Μελίνα και ο Γεώργιος μένουν μόνοι τους στο νοσοκομείο. Ο Αχιλλέας λέει στη Νάνσυ ότι θέλει ν’ ανεβάσει καινούριο θεατρικό έργο. Η Νάνσυ αναρωτιέται αν θα είναι η πρωταγωνίστρια. Ο Μάκης και η Άντζελα αισθάνονται σιγουριά ο ένας κοντά στον άλλον. Η Τούλα συνεχίζει την καριέρα της ως σχεδιάστρια και ο Άλκης παρουσιάζει τα κοσμήματά της στους συνέταιρους και κάνουν θραύση. Ο Γεώργιος εξακολουθεί να χτίζει τη σχέση του με τον Νικόλα, ενώ αισθάνεται ότι χάνει έδαφος στην εταιρεία. Η Ντίντη θέλει να ξαναπροσληφθεί ο Πέτρος.

Επεισόδιο 95

Ο Θανάσης προσπαθεί να προσεγγίσει τη Νεφέλη αλλά καταλαβαίνει το χάος ανάμεσά τους. Η Άντζελα πιέζει τον Αχιλλέα να αρχίσει να πηγαίνει στην εταιρεία. Στο σπίτι του Άλκη εμφανίζεται η Ρόουζ, μια σχέση από το παρελθόν, η οποία έχει και μία έκπληξη μαζί της, που σοκάρει τον Άλκη και τη Μελίνα. Η Ντίντη και ο Γεώργιος σκέφτονται πώς να κρατήσουν την προεδρία της εταιρείας.

Διαβάστε Επίσης  Όσο έχω εσένα: Επεισόδια 82-83-84-85-86-87-88-89-90-91

Επεισόδιο 96

Η Ρόουζ έχει το σχέδιό της και εμφανίστηκε στον Άλκη τη συγκεκριμένη στιγμή. Ο Άλκης δεν ξέρει τι λύση να δώσει στο πρόβλημά τους. Ο Αχιλλέας έρχεται στην εταιρεία να δουλέψει στο νομικό τμήμα. Η Νάνσυ είναι πολύ ευτυχισμένη από την πρόταση του Αχιλλέα και αρχίζει να μελετάει τον ρόλο της Μήδειας. Ο Άλκης και η Μελίνα προσπαθούν να συνέλθουν από τη «βόμβα» που έχει ρίξει η Ρόουζ καθώς τα νέα αρχίζουν να εξαπλώνονται. Η Άντζελα μαθαίνει για την ύπαρξη του παιδιού και αρνείται να αφήσει τη Ρόουζ να το πάρει και να φύγει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *