ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Οι απαγωγείς αφήνουν ελεύθερη τη μικρή Λήδα

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Οι απαγωγείς αφήνουν ελεύθερη τη μικρή Λήδα

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του ΤΑΤΟΥΑΖ με την απαγωγή της Άννας και της Λήδας να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Άννα, εκτός από τις απελπιστικές συνθήκες, στα χέρια των απαγωγέων, έχει τώρα να αντιμετωπίσει και την κακή διάθεση της Λήδας.

Ο Αλέξανδρος μαθαίνει ότι η Μαργκώ θα βοηθήσει την κατάσταση, γεγονός που δεν τον χαροποιεί καθόλου, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή από το να το δεχτεί.

Στο μεταξύ η εικόνα της χτυπημένης Άννας και οι φωνές της Λήδας στο καινούργιο βίντεο των απαγωγέων έχουν προκαλέσει σοκ σε όλους ενώ ο Θεοχάρης τα βάζει συνέχεια με τον Αλέξανδρο, ο οποίος πρέπει να παραμείνει δυνατός και να κάνει τις δύσκολες διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς. Παράλληλα τα χέρια της αστυνομίας είναι δεμένα και παρότι ξέρουν ποιοι είναι οι δράστες, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα όσο διαρκεί η ομηρία της Άννας και της Λήδας.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 271-272- 273-274-275-276-277-278 Β ΚΥΚΛΟΣ

Μετά από πολλές και δύσκολες διαπραγματεύσεις, ο Αλέξανδρος καταφέρνει να πείσει τον αρχηγό των απαγωγέων να πάρει τα μισά λύτρα, να απελευθερώσει τη μικρή Λήδα και να κρατήσει την Άννα μέχρι να πάρει τα υπόλοιπα. Μια μεγάλη διαδρομή ξεκινά για τον Αλέξανδρο που κατευθύνεται, από τους απαγωγείς, σε ολόκληρη την Αττική κι από σημείο σε σημείο, γεγονός που αυξάνει την αγωνία.

Στο μεταξύ η Όλγα με τον Στέφανο και ο Θεοχάρης με την Αμαλία περιμένουν με αγωνία, φοβούμενοι μήπως κρύβεται κάποια παγίδα των απαγωγέων, πίσω από τη συμφωνία. Στο μεταξύ, ο Σέκερης και η Αθηνά παρακολουθούν τη δράση των απαγωγέων από ένα παρατηρητήριο που κρυφά έχουν στήσει απέναντι από το σπίτι στο Σούνιο. Όταν ο Αλέξανδρος φτάσει, στο τελικό σημείο που του έχει υποδείξει ο αρχηγός των απαγωγέων, τον περιμένει μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 163-164-165-166 Β ΚΥΚΛΟΣ

Ο Αλέξανδρος ανήμπορος να αντιδράσει, υποκύπτει σε έναν ακόμα εκβιασμό των απαγωγέων. Ο Σέκερης με την Αθηνά παρακολουθούν κάθε κίνηση από το παρατηρητήριο, αλλά δεν επεμβαίνουν. Όλα δείχνουν ότι η Λήδα φτάνει κοντά στο τέλος του εφιάλτη…

Τελικά οι απαγωγείς θα αφήσουν ελεύθερη τη μικρή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *