ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Μαρίνα αποκαλύπτεται! Η μεγάλη σύγκρουση με την Κάτια

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Μαρίνα αποκαλύπτεται! Η μεγάλη σύγκρουση με την Κάτια

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ όπου φτάνει η μεγάλη στιγμή που περίμεναν οι τηλεθεατές.

Η ταυτότητα της Μαρίνας, επιτέλους, θα αποκαλυφθεί και η μεγάλη σύγκρουση με την Κάτια είναι προ των πυλών.

Καταλυτική ήταν η αποκάλυψη του Μηνά για την πλαστοπροσωπία που έχει κάνει η Μαρίνα, εμφανιζόμενη ως Νάντια Πετρίδου. O Μηνάς προσπαθεί να πείσει την Κάτια να ξεσκεπάσουν την ψεύτικη Νάντια, όμως η Κάτια προδομένη από εκείνον θα αρνηθεί τη συμμαχία τους.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά

Του ξεκαθαρίζει ότι δεν τον εμπιστεύεται. Δεν πρόκειται όμως να μείνει με σταυρωμένα χέρια και ετοιμάζει την τελική επίθεση εναντίον της Μαρίνας.

Παράλληλα, η Μαρίνα κουρασμένη από την αδιέξοδη σχέση της με τον Μιχάλη, του ζητά να χωρίσουν. Η Κάτια έρχεται αντιμέτωπη για πρώτη φορά μετά από χρόνια, με την Μαρίνα.

Η Μαρίνα είναι σε δίλημμα αν θα αποκαλύψει ή όχι στην Κάτια την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Ο Κωστής κι η Μάρθα προσπαθούν να την αποτρέψουν και τη συμβουλεύουν να μην κάνει ακόμη κάποια κίνηση, ενώ στη συνέχεια η Μαρίνα αντιμετωπίζει το Χριστόφορο, πιστεύοντας ότι αυτός μίλησε στην Κάτια για το ποια πραγματικά είναι.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: “Η Μαρίνα είναι κόρη σου”! Η Κάτια τρελαίνεται

Η ώρα της σύγκρουσης φτάνει.

Η Κάτια και η Μαρίνα έρχονται αντιμέτωπες η μία στην άλλη, ανοίγοντας αυτή τη φορά τα χαρτιά τους.

Όπως θα φανεί η Κάτια έχει στο χέρι τη Μαρίνα και θύμα της σύγκρουσης θα είναι, χωρίς να το ξέρει, ακόμα μια φορά ο Μιχάλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *