Κρις Σπύρου: «Πρέπει να ”θάψουμε” την επιθυμία Ζάεφ – Νίμιτς να ονομαστούν τα Σκόπια, Μακεδονία»

Κρις Σπύρου: «Πρέπει να ”θάψουμε” την επιθυμία Ζάεφ – Νίμιτς να ονομαστούν τα Σκόπια, Μακεδονία»

Ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, πρώην πολιτειακός γερουσιαστής και πρώηνπρόεδρος της Βουλής των Δημοκρατικών του Νιου Χαμσάιρ είναι ένα από τα πρόσωπα που θα ανεβούν σήμερα στην εξέδρα και θα απευθύνουν χαιρετισμό

Ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου -πρώην πολιτειακός γερουσιαστής και πρώην πρόεδρος της Βουλής των Δημοκρατικών του Νιου Χαμσάιρ- είναι από τα πρόσωπα που θα ανεβούν σήμερα στην εξέδρα και θα απευθύνουν χαιρετισμό, στο συλλαλητήριο της Αθήνας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Διαβάστε Επίσης  Χειροπέδες σε 37χρονο που είχε ξεκινήσει το υβριστικό σύνθημα για τον Μητσοτάκη

Ο Κρις Σπύρου, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στο protothema.gr, είπε: «Εθνική ταυτότητα και Εθνική Κρατική οντότητα σε έναν χώρο που δεν ήταν ποτέ Μακεδονία και δεν κατοικούνταν ποτέ από Μακεδόνες. Τα εσωτερικά θέματα είναι θέματα του ελληνικού λαού.

Εάν ο Μάθιου Νίμιτς φέρει το θέμα στα Ηνωμένα Εθνη θα οργανώσουμε ακόμη μεγαλύτερη αντίσταση. Πρέπει να θάψουμε την επιθυμία του Ζάεφ – Νίμιτς να ονομαστεί η Δημοκρατία των Σκόπιων, Μακεδονία.

Διαβάστε Επίσης  Συναυλία στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών – Ράγισε καρδιές ο πατέρας της αδικοχαμένης Φραντζέσκας

Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει σκοπό να δώσει κρατική οντότητα και εθνική ταυτότητα Μακεδόνων σε κράτος που δεν έχει ποτέ σχέση με την Μακεδονία. Να δώσει εθνική ταυτότητα Μακεδόνων στους παρατημένους παρτιζάνους του 1940-1950».
anatakti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *