Αποκαλυπτικός ο Παύλος Ευαγγελόπουλος!

Αποκαλυπτικός ο Παύλος Ευαγγελόπουλος!

Ο ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιο είναι το πιο έντονο συναίσθημα που έχει νιώσει!

Τα όνειρα σου τα έχεις εκπληρώσει όπως μου είπες, τι άλλο μένει να έρθει στη ζωή σου, τι θέλεις;

Τίποτα δεν θέλω, μόνο να είμαστε καλά, να δουλεύουμε, να περνάμε καλά, να έχουμε ανθρώπους που αγαπάμε, όπως και καλές συνεργασίες.

Ποιο είναι το πιο έντονο συναίσθημα που έχεις νιώσει στη ζωή σου;

Ευγνωμοσύνη, αγάπες, στεναχώρια, ελπίδα… όλα. Δεν μπορώ να πω ότι ζηλεύω’, με την έννοια του φθόνου ή ότι θέλω το κακό κάποιων άλλων ανθρώπων, δεν είμαι μνησίκακος, ευτυχώς.

Διαβάστε Επίσης  Παντρεύονται η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος - Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Αυτό μου δίνει ισορροπία, γιατί πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν μέσα τουε τέτοια πράγματα είναι μονίμως δυστυχισμένοι. Ο ηθοποιόςπρέπει να έχει μια γκάμα συναισθημάτων, να έχει νιώσει πράγματα στη ζωή του για να μπορέσει να ταυτιστεί και να καταλάβει το τι νιώθουν οι ήρωες.

Ο ηθοποιός ποιεί χαρακτήρα που έχει πολλά πράγματα, δεν είναι μονοδιάστατος.Υπάρχουν όμως παραδείγματα που ο ανταγωνισμός βγάζει τέτοιες καταστάσεις.
Ο ανταγωνισμός είναι υγιής,, δεν είναι κακός, λειτουργεί και στον αθλητισμό. Το να «ζηλεύεις» με την καλή έννοια, όπως όταν βλέπεις κάποιον να παίζει καλά ένα ρόλο, δεν είναι κακό, άλλο να φθονείς. Δεν έχω νιώσει ποτέ φθόνο.

Διαβάστε Επίσης  Άντζελα Δημητρίου: «Να είναι καλά η κόρη μου, αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου»

-Ποιοι είναι οι κοντινοί σου άνθρωποι;

Η οικογένεια, η μάνα μου, η αδελφή μου και οι φίλοι, τους οποίους έχω πάρα πολλά χρόνια, μη φανταστείς ότι είναι πάρα πολλοί οι πολύ δικοί μου άνθρωποι. Δεν συζητάω με κανέναν τίποτα, τις αποφάσεις τις παίρνω πάντα μόνος μου. Πάντα αυτό συνέβαινε, ναι, πάντα αυτό έκανα.

Το έκανες για να επωμίζεσαι αποκλειστικά τα λάθη σου;

Κι αυτό θέλω πάντα, να αναλαμβάνω την ευθύνη των λαθών μου. Είναι πολύ προσωπικά ζητήματα και πρέπει να αποφασίζεις εσύ για τα πράγματα, ο άλλος δεν ξέρει, εσένα αφορά, εσύ ξέρείς πραγματικά τις ανάγκες σου, είπε χαρακτηριστικά στο 7 μέρες TV!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *