Ελλάδα Φρούριο η Αθήνα για το συλλαλητήριο

- Χιλιάδες αστυνομικοί στο κέντρο και κλειστοί σταθμοί μετρό
Χιλιάδες αστυνομικοί στο κέντρο και κλειστοί σταθμοί μετρό

Ελλάδα Φρούριο η Αθήνα για το συλλαλητήριο

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι δυνάμεις της Αστυνομίας για το αυριανό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα είναι αποφασισμένα έως τώρα, σχεδόν 2000 αστυνομικοί θα είναι στο κέντρο για το συλλαλητήριο το οποίο ξεκινά στις δύο το μεσημέρι.

Την Κυριακή όμως αυτή είναι και τα καταστήματα ανοιχτά οπότε ακόμη και όσοι θέλουν να κατέβουν στο κέντρο για αγορές καλό θ είναι να ενημερωθούν για το πώς θα το προσεγγίσουν. Από την Τροχαία αναμένονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σχετικά με τους κλειστούς δρόμους. Παράλληλα επιστρατεύονται drones και ελικόπτερα τα οποία θα μεταδίδουν συνεχώς εικόνες από το Σύνταγμα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Φραγμοί με κλούβες των ΜΑΤ ανάμεσα στην συγκέντρωση και στην αντισυγκέντρωση που γίνεται στα Προπύλαια αναμένεται να τοποθετηθούν νωρίς το πρωί.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

Για το συλλαλητήριο αναμένονται δεκάδες τα οποία όμως δεν θα φτάνουν στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα τα λεωφορεία από την Νότια Ελλάδα θα αποβιβάζουν κόσμο στο Συγγρού-Φιξ και από τη Βόρεια Ελλάδα στην Κατεχάκη. Από εκεί τα λεωφορεία θα αποχωρούν για τους χώρους στάθμευσης στα γήπεδα ΟΑΚΑ, Μπάντμιντον και ΣΕΦ.

Οι διαδηλωτές θα μπορούν να φτάσουν στο Σύνταγμα μέσω μετρό σε σταθμούς όπως Ακρόπολη, Ευαγγελισμός και Μοναστηράκι, καθώς ο σταθμός του Συντάγματος θα είναι κλειστός. Ενδέχεται ωστόσο αυτό να αλλάξει και να κλείσουν και άλλοι σταθμοί. Πηγή: www.lifo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *