Ο Γολγοθάς του Στηβ Κακέτση! Ο χωρισμός και η κατάρρευση της «αυτοκρατορίας» του

Ο Γολγοθάς του Στηβ Κακέτση! Ο χωρισμός και η κατάρρευση της «αυτοκρατορίας» του

Ο Γολγοθάς του Στηβ Κακέτση! Ο χωρισμός και η κατάρρευση της «αυτοκρατορίας» του

Πωλητήριο στην πολυτελή οικία του στον Άλιμο έβαλε ο Στηβ Κακέτσης

Ο πρόσφατος χωρισμός τού άλλοτε ισχυρού άνδρα της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης από τη σύντροφό του Αννίτα έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Ο 69χρονος πρώην ιδιοκτήτης της θρυλικής Νεράιδας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και, όπως αναφέρουν πηγές στην «Espressο», το τελευταίο διάστημα βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, τριγυρίζοντας αξύριστος και θλιμμένος.

Δώδεκα ημέρες πέρασαν από εκείνο το εφιαλτικό απόγευμα που το ζευγάρι -ύστερα από 18 χρόνια συμβίωσης- τράβηξε σε όλα μια κόκκινη γραμμή, με τον χωρισμό να θεωρείται οριστικός. Αγάπησε πολύ την Αννίτα και της πρόσφερε τα πάντα. Επιπλέον, της είχε παραχωρήσει εν λευκώ τη διοίκηση των επιχειρήσεών του.

Διαβάστε Επίσης  "Ρεζέρβα": Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι κυκλοφορεί και στην Ελλάδα - "Τσουχτερή" η τιμή του

Τις ημέρες μοναξιάς, πηγαίνοντας πέρα δώθε σαν λιοντάρι μέσα στο κλουβί και έχοντας χάσει τους τελευταίους μήνες περισσότερα από 30 κιλά, ο Στηβ δεν άντεξε. Με τη σύμφωνη γνώμη του γιου του, στον οποίο παραχώρησε το μεγαθήριο πριν από λίγα χρόνια, αποφάσισε να το πουλήσει. Αλλωστε, ο Ασημάκης Κακέτσης μένει μόνιμα με την οικογένειά του στην Αμερική και δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ. Η τιμή του οικήματος, βάσει των τιμών πώλησης στα νότια προάστια, αρχίζει από το 1.000.000 ευρώ!

Το τετραώροφο οίκημα βρίσκεται σε ύψωμα στην περιοχή του Αλίμου και έχει θέα μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού. Διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ, υπέροχους χώρους διακοσμημένους από έμπειρους επαγγελματίες, πανάκριβα σαλόνια, αντικείμενα και πίνακες ζωγραφικής ανεκτίμητης αξίας. Στο παρελθόν εκεί δίνονταν χλιδάτα πάρτι με καλεσμένους την ελίτ της πολιτικής, της οικονομικής και της καλλιτεχνικής ζωής.

Διαβάστε Επίσης  Τριγμοί στο παλάτι: Γεμάτη ίντριγκες η σχέση Ουίλιαμ – Χάρι

Δύο δεκαετίες αργότερα ο επιχειρηματίας είδε την 38χρονη αυτοκρατορία του να καταρρέει. Πριν από ενάμιση χρόνο τα μαγαζιά του «Kitchen bar» και «Θέα» πέρασαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) λόγω χρεών.

Ωστόσο, η ίδια πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Espresso» ότι ο Κακέτσης είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. «Περνάει μια άσχημη φάση, αλλά θα συνέλθει. Ακούγεται ότι θα αναλάβει να “τρέξει” ένα πολυτελές steak house και wine bar που θα ανοίξει μεγαλοεπιχειρηματίας στην παραλία. Όρος του επενδυτή ήταν ότι θα προχωρούσε το πρότζεκτ, μόνο αν συμφωνούσε ο Κακέτσης. Και έτσι έγινε».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *