Θεραπείες για μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια

 

Θεραπείες για μαύρους κύκλους και σακούλες

Χαμομήλι: Ένας πασίγνωστος τρόπος αντιμετώπισής τους. Το χαμομήλι είναι αντιφλεγμονώδες και καταπραϋντικό. Βοηθά στην ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος προς τα μάτια και έτσι αποτρέπει την κατακράτηση υγρών. Φτιάξτε τσάι με δύο φακελάκια χαμομήλι ή, αν το έχετε χύμα, δύο κουταλιές της σούπας. Αφού κρυώσει, βουτήξτε μέσα του δύο βαμβάκια και τοποθετήστε τα στα μάτια σας για 15 λεπτά. Αυτό θα τα ανακουφίσει.

Διαβάστε Επίσης  Micellar water: Το «μυστικό» για τον καθαρισμό του προσώπου για κάθε ηλικία

Αγγούρι και γάλα. Αυτό το μείγμα είναι μια εξαιρετική λύση για να επαναφέρετε την σωστή κυκλοφορία και να αποτοξινώσετε τις σακούλες ή τους μαύρους κύκλους που έχετε κάτω από τα μάτια. Είναι πολύ εύκολο: Βάλτε ένα ποτήρι γάλα στην κατάψυξη για 15 λεπτά. Αφού κρυώσει, μουλιάστε μέσα του δύο φέτες αγγούρι. Εφαρμόστε τις στα μάτια. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε άμεσα.

 

Θεραπεία με ροδοπέταλα. Άλλη μια πολύ καλή λύση για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους είναι τα ροδοπέταλα. Πάρτε 8-9 ροδοπέταλα και βάλτε τα σε ένα βάζο με 4 κουταλιές αμυγδαλέλαιο. Αφήστε τα για εικοσιτέσσερις ώρες σε σκιερό μέρος που δεν δέχεται ηλιακό φως. Την επομένη, βουτήξτε μέσα λίγο βαμβάκι και κάντε μασάζ στα μάτια σας με το μείγμα. Εκτός από αποτελεσματική, αυτή η θεραπεία είναι και πολύ ευχάριστη.

Διαβάστε Επίσης  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κρυολιπόλυση

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *