Μυστικό ομορφιάς: Υγιέστερα και σαρκώδη χείλη

Μυστικό ομορφιάς: Υγιέστερα και σαρκώδη χείλη

Είμαι σίγουρη ότι σας έχει τύχει ήδη: Να ξυπνήσετε το πρωί και εκεί που ετοιμάζεστε να βάλετε μέικαπ, παρατηρείτε ότι τα χείλη σας είναι ξηρά και σκασμένα. Υπάρχουν απλές και οικονομικές θεραπείες που θα βοηθήσουν τα χείλη σας να φαίνονται υγιέστερα και πιο γεμάτα. Τώρα, σημειώστε αυτό το μυστικό ομορφιάς που είναι τόσο απλό και χρήσιμο:

Πριν κοιμηθείτε το βράδυ, ρίξτε μια ματιά στα χείλη σας. Αν παρατηρήσετε ότι είναι σκασμένα και έχουν εμφανή σημάδια φθαρμένης επιδερμίδας, εφαρμόστε λίγο βούτυρο κακάο ή βαζελίνη στα χείλη σας. Έπειτα προσθέστε και λίγη ζάχαρη πάνω τους. Όσο μεγαλύτεροι είναι οι κόκκοι της ζάχαρης τόσο το καλύτερο.

Διαβάστε Επίσης  Σκόνη κακάο και ελαιόλαδο για τις γραμμές στο μέτωπο

Τώρα κάντε για λίγο ένα απαλό μασάζ στα χείλη σας. Η ζάχαρη θα απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα από το στόμα σας. Εφόσον τελειώσετε, ξεπλύνετε τα υπολείμματα με ζεστό νερό. Τέλος, εφαρμόστε κι άλλη βαζελίνη ή βούτυρο κακάο ώστε να μπορέσει να δράσει όλο το βράδυ.

Το πρωί που θα ξυπνήσετε, βράστε μισή κούπα νερό με χαμομήλι και κάντε με αυτό μασάζ στα χείλη σας. Το νερό θα πρέπει να είναι αρκετά ζεστό. Αυτό θα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και τα χείλη σας θα φαίνονται υγιέστερα, δεν θα υπάρχει ούτε μια αποξηραμένη πέτσα επάνω τους, ενώ παράλληλα θα έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο χρώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *