Βροχή παραιτήσεων στελεχών των ΑΝΕΛ-Ποιοι ακολουθούν το παράδειγμα Καμμένου

Βροχή παραιτήσεων στελεχών των ΑΝΕΛ-Ποιοι ακολουθούν το παράδειγμα Καμμένου

Η μία πίσω από την άλλη ανακοινώνονται οι παραιτήσεις στελεχών της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ μετά την ανακοίνωση του Πάνου Καμμένου ότι οι δρόμοι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χωρίζουν εξαιτίας της διαφωνίας ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Εκτός από τον Σύμβουλο του Υπουργείου Άμυνας, Γεώργιος Παλαπουγιούκ, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του χθες, σήμερα σε παραίτηση προχώρησαν ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης και η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης, ανακοίνωσε την παραίτησή του και σχολίασε ότι «ο καθένας λειτουργεί με βάση τη συνείδησή του».

Διαβάστε Επίσης  Οργή ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Γρηγοράκου - Καλεί τη Γεννηματά να πάρει θέση

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μαυραγάνης δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής και επομένως δεν συμμετέχει στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης.

Η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την πρόθεσή της να συνεχίσει να πορεύεται με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.

Η κ. Τσαρουχά αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση της υφυπουργού Άμυνας, ενώ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Ήταν μία πολύ δυνατή εμπειρία στη ζωή μου. Με βοήθησε ο Θεός και οι συμπολίτες μου να αποφασίζω γι αυτό που πιστεύω. Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ μιλούν για πατρίδα ελεύθερη, γι αυτό και συνεχίζω να πορεύομαι με τον πρόεδρο και το κόμμα. Όλοι κρινόμαστε, οι Έλληνες πολίτες μας παρακολουθούν μας κρίνουν και το δείχνουν στην κάλπη. Η Ελλάδα συνεχίζει», δήλωσε.

Διαβάστε Επίσης  Ανασχηματισμός: Ποιος είναι ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί, ο πρώην Υπουργός Άμυνας, δήλωσε πως και ο Κώστας Ζουράρις υπέβαλλε την παραίτησή του, την οποία, ωστόσο, δεν είναι σε θέση να κρίνει ο Πάνος Καμμένος, αφού ο κ. Ζουράρις εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου της Βουλής.

Πηγή: reporter.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *