Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πέντε φωτογραφίες από τον γάμο τους που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί!

 

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ

 

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 15 Αυγούστου 2018, σε ένα μαγευτικό σκηνικό, προσφέροντας στους καλεσμένους τους μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά.

 

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά, ιδιοκτήτη του Alpha, και όλα έγιναν όπως τα είχε ονειρευτεί ο τραγουδιστής και η σχεδιάστρια μόδας.

 

Στη δεξίωση έδωσαν το «παρών» περίπου 400 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων, συγγενείς, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό κόσμο και πολλοί φίλοι του ζευγαριού.

Διαβάστε Επίσης  Η απάντηση της Δανάης Παππά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ

Ο Αντώνης και η Υβόννη να μην κυκλοφορήσει καθόλου φωτογραφικό υλικό από τον γάμο του στα social media. Μάλιστα, είχαν παρακαλέσει γι’ αυτό τους καλεσμένους τους με ένα σημείωμα, το οποίο ανέφερε τα εξής: «Θερμή παράκληση. Να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της αποψινής βραδιάς και να μην δημοσιοποιήσετε στιγμές από τον γάμο μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σας ευχαριστούμε πολύ».

 

Παρόλα αυτά, κάποιοι δεν είχαν κρατηθεί, με αποτέλεσμα το Instagram να πάρει… φωτιά εκείνο το βράδυ. Βέβαια, αν νομίζεις ότι έχεις δει όλες τις φωτογραφίες από το ονειρεμένο μυστήριο, τότε κάνεις λάθος.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Χαμός στους Διάσημους

 

Η καλή της φίλη Υβόννης και wedding planner, Άντζυ Γεωργακοπούλου, δημοσίευσε στο Instagram πέντε φωτογραφίες που δεν είχαν έρθει στη δημοσιότητα μέχρι σήμερα και οι οποίες είναι πραγματικά υπέροχες.

 

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ

 

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *