Δύσκολη νύχτα με χιόνια στην Αττική

χιόνια στην Αττική

Δύσκολη νύχτα με χιόνια στην Αττική

Δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους των περιοχών στις παρυφές της Πάρνηθας, της
Πεντέλης και του Υμηττού, με θερμοκρασίες υπό το μηδέν –

Κλειστή η περιφερειακή οδός Πεντέλης και η λεωφόρος Πάρνηθας – Πού χρειάζονται αλυσίδες – Απαγορεύσεις κυκλοφορίας φορτηγών στην Αθηνών-Λαμίας

Στα λευκά ντύθηκαν ήδη πολλές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα Βόρεια προάστια, καθώς η επέλαση του «Τηλέμαχου» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στα στενά και στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχει δημιουργηθεί ένα στρώμα χιονιού, ενώ η χιονόπτωση ολοένα και αυξάνεται, με την κορύφωσή της να προβλέπεται στη διάρκεια της νύχτας, μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.
χιόνια στην Αττική
Το πέρασμα του «Τηλέμαχου» θα είναι σύντομο, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του θα είναι πολύ έντονα και σε αρκετά χαμηλότερα υψόμετρα, σε σχέση με τη «Σοφία», την παγωμένη καταιγίδα που έπληξε τα προηγούμενα 24ωρα τη χώρα.

Διαβάστε Επίσης  ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις! Η αποκάλυψη που διαλύει την Ηλέκτρα

Αντιμέτωποι με το πρόβλημα θα βρεθούν κυρίως οι κάτοικοι στις παρυφές της Πάρνηθας, της Πεντέλης και του Υμηττού, ενώ οι θερμοκρασίες στη διάρκεια της νύχτας και το πρωί, θα είναι υπό το μηδέν.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Πέτρο ενώ με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θήβας .

Διαβάστε Επίσης  Αλλαγές στο «καλάθι του νοικοκυριού»: Ποια νέα προϊόντα μπαίνουν

Υπενθυμίζεται ότι παραμένει κλειστή από τις 7 το απόγευμα η περιφερειακή οδός Πεντέλης και η λεωφόρος Πάρνηθας.

Επίσης λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

Διεκόπη η κυκλοφορία – λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης – και στην λεωφόρο Χασιάς.

Τα οχήματα δεν μπορούν να κινηθούν από το ύψος του καταστήματος Αβραμίδης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Δερβενοχώρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *