Παραδόθηκε ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε σπίτι

Παραδόθηκε ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε σπίτι

Στις 23:40 άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο σπίτι όπου βρισκόταν οχυρωμένος 60χρονος πυροβολώντας.

Ο άνδρας βρισκόταν όπλισμένος σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού και σύμφωνα ορισμένες πηγές έχει στρέψει το όπλο του στον εαυτό του.

Ο άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές από διαμέρισμα πρώτο ορόφου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Το περιστατικό όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στην οδό Αιόλου 10.

Διαβάστε Επίσης  Τη Δευτέρα, 21 Μαϊου, ξεκινούν οι αιτήσεις για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν το σπίτι κλειδωμένο και κάλεσαν τον άνδρα να βγει ειρηνικά, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε.

Ο δράστης ο οποίος είναι περίπου 60 ετών και οδηγός ταξί βρίσκεται μέσα στο διαμέρισμα και αρνείται να παραδοθεί στις Αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει οικογενειακά θέματα με συγγενικό πρόσωπό του το οποίο μένει στην ίδια πολυκατοικία.

Στο σημείο είχε σπεύσει η σύντροφός του η οποία φωνάζοντας με τηλεβόα της αστυνομίας του ζητεί να παραδοθεί.

Ειδική διαπραγματευτής της Αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο για πείσει τον 60χρονο να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματός του αλλά αυτός δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη (4/4/2024 ) στην Αττική

Λίγο μετά τις 22.30 οι ειδικές μονάδες της αστυνομίας εκκένωσαν τον χώρο μπροστά από την πολυκατοικία καθώς αναμένεται να προσπαθήσουν να εισέλθουν στο σπίτι του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από μια δεκαετία ο 60χρονος είχε ταμπουρωθεί και πάλι στο σπίτι του οπλισμένος αλλά τότε κατάφερε να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον καλούσαν να παραδοθεί, από το πίσω μέρος του σπιτιού.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *