Πώς να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι για ένα όμορφο και υγιές δέρμα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι για ένα όμορφο και υγιές δέρμα

Το δέρμα σας είναι η ‘βιτρίνα’ σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να το φροντίζετε για να δίνετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης απαραίτητο για την αυτοεκτίμησή σας, διότι έχει μεγάλη επίδραση στο πώς βλέπετε τον εαυτό σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι για ένα όμορφο και υγιές δέρμα! Το να χρησιμοποιείτε το λεμόνι για ένα όμορφο και υγιές δέρμα είναι ένα καλό βήμα προς την επίτευξη της εικόνας που θέλετε, καθώς και για τη φροντίδα της αυτοεκτίμησή σας.

Το δέρμα σας δείχνει πώς είστε στο εσωτερικό. Ωστόσο, μερικές φορές αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Το άγχος, η έλλειψη ύπνου και η κόπωση μπορούν να αποκαλύψουν κάτι για εσάς που δεν θέλετε να δείξετε. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την κατάσταση του νου σας.

Για το λόγο αυτό, το καλύτερο είναι να το προσέξετε πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάτε στον καθρέφτη και να βλέπετε μια υγιή εικόνα. Αυτό σας γεμίζει με θετική ενέργεια, την οποία χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν περνάτε μια δύσκολη στιγμή.

Για το λόγο αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε προϊόντα που είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά. Αυτά τα προϊόντα σέβονται τη φύση σας και έχουν ελάχιστες παρενέργειες.

Σήμερα, πρόκειται να μιλήσουμε για το λεμόνι και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε πολλά από τα οφέλη του.

Γιατί να χρησιμοποιείτε το λεμόνι για ένα όμορφο και υγιές δέρμα

Όπως συμβαίνει με όλα τα εσπεριδοειδή, το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, γι ‘αυτό είναι ένα σπουδαίο αντιοξειδωτικό. Ως αποτέλεσμα, καθυστερεί την εμφάνιση ρυτίδων και τα σημάδια ηλικίας.

Παρομοίως, βοηθά στην παραγωγή μελανίνης και έτσι διευκολύνει την αναγέννηση του δέρματος.

Διαβάστε Επίσης  Φυσική ενυδατική κρέμα με λάδι καμέλιας για τα χέρια σας!

Αυτή η βιταμίνη χρησιμοποιείται επίσης ως θεραπευτικό μέσο. Δεν είναι ασυνήθιστο να έχετε κάποιες μικρές βλάβες στο δέρμα λόγω αποτρίχωσης ή ακμής ή από τα σπυράκια.

Ο χυμός λεμονιού βοηθά να απαλλαγείτε από σημάδια ή τουλάχιστον να τα μειώνετε.

Προσφέρει επίσης το πλεονέκτημα ότι χρησιμεύει ως απολέπιση. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απαλλαγείτε από τις ακαθαρσίες και τα έλαια που είναι κολλημένα στο δέρμα.

Ταυτόχρονα, θα επιτύχετε μια σταθερή και ξεκάθαρη χροιά, η οποία θα σας δώσει μια λαμπερή εικόνα.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι για ένα όμορφο και υγιές δέρμα

 

Απολέπιση του δέρματός σας με λεμόνι και ζάχαρη

Απολέπιση του δέρματός σας με λεμόνι και ζάχαρη

Όπως γνωρίζετε, όλα τα απολεπιστικά χρειάζονται ένα στερεό συστατικό για να ανοίξουν τους πόρους. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρησιμοποιήσετε κόκκους λευκής ζάχαρης.

Μην πέσετε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε αλάτι, επειδή το αλάτι απορροφά το νερό από το δέρμα και τείνει να το ξηράνει.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο ότι συνιστούμε αυτό το συστατικό. Ωστόσο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το δέρμα δεν φιλτράρει τη γλυκόζη, έτσι δεν μπαίνει μέσα στο σώμα. Επίσης, η τραχιά υφή του το καθιστά ιδανικό εργαλείο για την επίτευξη του στόχου σας.

Συστατικά
3 κουταλιές της σούπας (13 γρ.) λευκή ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (45 γρ.)
(125 ml) νερό
Ο χυμός από 1/2 λεμόνι
Παρασκευή
Ανακατέψτε το χυμό λεμονιού με το νερό.
Προσθέστε τη ζάχαρη.
Ρίχνετε ελαφρά το λάδι λίγο λίγο και ανακατεύετε μέχρι να αναμειχθεί καλά.
Εφαρμογή
Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με αυτό που προσφέρουν άλλα απολεπιστικά.

Πρώτον, πρέπει να έχετε την περιοχή πολύ καθαρή.
Στη συνέχεια, εφαρμόστε το απολεπιστικό με λεμόνι για να έχετε όμορφο και υγιές δέρμα με κυκλικά μασάζ. Προσέξτε με πόση πίεση το εφαρμόζετε, για να αποφύγετε πιθανό τραυματισμό.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προβλήματα του οργανισμού σας που φαίνονται στο πρόσωπό σας

Διαβάστε Επίσης  Θεραπείες για φθαρμένα μαλλιά – Οι 4 καλύτερες σπιτικές θεραπείες για μαλλιά βαμμένα, καμένα και κατεστραμμένα

Τονίστε το δέρμα

Τονίστε το δέρμαΣυστατικά
Ο χυμός από 1/2 λεμόνι
1/2 ποτήρι (125 ml) νερό
Μπορείτε να φτιάξετε περισσότερο αρκεί να σέβεστε τις αναλογίες
Ένα βαμβάκι
Παρασκευή
Ανακατέψτε το νερό και το λεμόνι για να εμποδίσετε το λεμόνι να καταστρέψει το δέρμα. Με αυτό τον τρόπο, αφαιρείτε αυτό που δεν θέλετε και παίρνετε το καλύτερο από τις απίστευτες ιδιότητές του. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε ερυθρότητα, δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερο νερό.
Εφαρμογή
Βρέξτε το βαμβάκι και περάστε το απαλά πάνω από την περιοχή του δέρματος που θέλετε να θεραπεύσετε.
Περιμένετε 20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το λεμόνι θα λειτουργήσει για να καθαρίσει και να τονώσει το δέρμα σας.
Στη συνέχεια, αφαιρέστε το μείγμα με άφθονο κρύο νερό και στεγνώστε το.
Έπειτα, το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσετε ενυδατική κρέμα για να ολοκληρώσετε αποτελεσματικά τη θεραπεία.

Όπως γνωρίζετε, για να διατηρήσετε το δέρμα σας όμορφο και υγιεινό, είναι σημαντικό να περάσετε από τα βήματα που έχουμε αναφέρει: απολέπιση, τόνωση και ενυδάτωση.

Για τα τελευταία, υπάρχουν επίσης φυσικές επιλογές, όπως το βούτυρο κακάο και η κρέμα βιταμίνης Ε για την ενυδάτωση των χεριών σας.

Το δέρμα σας είναι η ‘βιτρίνα’ σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να το φροντίζετε για να έχετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης απαραίτητο για την αυτοεκτίμησή σας, διότι έχει μεγάλη επίδραση στο πώς βλέπουμε τον εαυτό σας. Δοκιμάστε το λεμόνι για ένα όμορφο πρόσωπο!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *