Νίκος Μαυρίκος: Προβληματίζεται η ΕΛΑΣ μετά την κατάθεσή του

Νίκος Μαυρίκος: Προβληματίζεται η ΕΛΑΣ μετά την κατάθεσή του

Τα κενά και οι ασάφειες στην κατάθεση του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου έχουν προκαλέσει προβληματισμό και ερωτηματικά στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο 51χρονος έχει δηλώσει πως απελευθερώθηκε την Πέμπτη από τους απαγωγείς του όμως ενημέρωσε την Αστυνομία μία ημέρα αργότερα, με την αιτιολογία ότι ήθελε να ηρεμήσει από την περιπέτειά του και να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του. Επιπλέον, κατέθεσε πως έβγαλε και πέταξε ρούχα που του είχαν δώσει οι απαγωγείς, όμως στους κάδους τις περιοχής δεν βρέθηκε οτιδήποτε.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας είναι ένα ακόμη σημείο της υπόθεσης που γεννά ερωτηματικά στις Αρχές, καθώς ο Νίκος Μαυρίκος υποστήριξε πως δεν κατάλαβε πού τον άφησαν οι απαγωγείς και δήλωσε απλώς πως αντελήφθη ένα κίτρινο όχημα που αποδείχτηκε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε κι έδωσε την διεύθυνση της μητέρας του.

Διαβάστε Επίσης  Αμερικανική βάση στην Κάρπαθο - Προσγειώνονται τα F22 στην Ελλάδα μαζί με Patriot

Όσον αφορά στο αν οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα, ο επιχειρηματίας απάντησε θετικά, τους διευκρίνισε όμως ότι δεν είχε χρήματα να τους δώσει, ενώ έχει καταθέσει ότι δεν θυμάται πολλά από όσα του συνέβησαν τις ημέρες που παρέμενε εξαφανισμένος.

Ο Νίκος Μαυρίκος, είπε ακόμα στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει που τον κρατούσαν και ότι του έδωσαν να φορέσει άλλα ρούχα προκειμένου να μην βρεθεί επάνω του δείγμα DNA από τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας είχε απαχθεί πριν από 8 ημέρες έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Διαβάστε Επίσης  Κρήτη – Περιμένουμε ισχυρό μετασεισμό για να βεβαιωθούμε ότι ήταν ο κύριος – Τι είπε για το τσουνάμι ο Χουλιάρας

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της απελευθέρωσης του…

 

Σύμφωνα με τις πρώτες-ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος μιας και υποσχέθηκε στους απαγωγείς του να «κλείσει» την εκρεμμότητα που είχε μαζί τους.

Καταλυτική ήταν και η πίεση απο τα ΜΜΕ. Απο την πρώτη στιγμή η απαγωγή του έγινε πρωτοσέλιδο με αποτέλεσμα να «χαλάσει» τον σχεδιασμό των δραστών.

Πάντως οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για εκρεμμότητα επιχειρηματικής φύσεως και όχι προσωπική.

Γι΄αυτό και τον άφησαν. Άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις για να καλύψεις μια εκρεμμότητα πρέπει να είσαι ενεργός και το σημαντικότερο… ΖΩΝΤΑΝΟΣ.»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *