Φρικτό έγκλημα στην Κέρκυρα: «Εγώ τη σκότωσα» ομολόγησε ο πατέρας της 29χρονης

Φρικτό έγκλημα στην Κέρκυρα: «Εγώ τη σκότωσα» ομολόγησε ο πατέρας της 29χρονης

Τη δολοφονία της κόρης του ομολόγησε ο πατέρας της 29χρονης που βρέθηκε θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της στην Κέρκυρα.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο πατέρας της, ο οποίος ανακρινόταν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με corfutv.gr, ο πατέρας τελικά «έσπασε» και ομολόγησε το άγριο έγκλημα.

Διαβάστε Επίσης  Τα «κίτρινα γιλέκα» στην Ερμού

Η καταγγελία για την εξαφάνιση της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου είχε γίνει από το σύντροφό της, όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην επιχείρηση όπου εργαζόταν.

Αν και οι έρευνες για τον εντοπισμό της άρχισαν αμέσως, δεν εκδόθηκε Silver Alert, καθώς δεν είχαν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες ώρες. Παράλληλα ωστόσο, οι αστυνομικοί έπαιρναν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος της αγνοούμενης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας της 28χρονης φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της, με αποτέλεσμα να κινήσει τις υποψίες των Αρχών και να θεωρηθεί ύποπτος.

Διαβάστε Επίσης  «Αυτός είναι ανεμβολίαστος, άστον να ψοφήσει»! Ακούστηκε αυτό το πράγμα σε ελληνικό νοσοκομείο; (video)

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 29χρονης, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, καθώς έχει διαταχθεί νεκροτομή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *