O Nίκος Μαυρίκος μιλάει στο «Μαζί σου» για την απαγωγή του επιχειρηματία ξαδέρφου του στον Πειραιά!

O Nίκος Μαυρίκος μιλάει στο «Μαζί σου» για την απαγωγή του επιχειρηματία ξαδέρφου του στον Πειραιά!

Θύμα απαγωγής, όπως όλα δείχνουν, έπεσε γνωστός επιχειρηματίας στον Πειραιά, τη στιγμή που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Πρόκειται για έναν 51χρονο εισαγωγέα ποτών, πατέρα τριών παιδιών. Το περιστατικό συνέβη στις 09:00 το πρωί, σε πολυσύχναστο σημείο του Πειραιά. Τέσσερις άνδρες με ρούχα που είχαν διακριτικά της ΕΚΑΜ πλησίασαν και ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία. Οι απαγωγείς ανάγκασαν το θύμα να τους ακολουθήσει, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε Επίσης  Παντελής Παντελίδης: Γιατί ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιασμού Πλοίων και ξάδερφος του επιχειρηματία, Νίκος Μαυρίκος, μίλησε για τις συνθήκες της απαγωγής στην εκπομπή «Μαζί σου» και τηνΤατιάνα Στεφανίδου. Μεταξύ άλλων, διέψευσε τις πληροφορίες πως στο παρελθόν υπήρξε απόπειρα απαγωγής του επιχειρηματία και αποκάλυψε πώς η δική του επιχείρηση ήταν εκείνη που κατά το παρελθόν είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης αλλά από… λάθος.

Ακόμα, επεσήμανε πώς ο επιχειρηματίας δεν έδειχνε να φοβάται κάτι, ενώ εξήγησε πώς αρχικά όλοι πίστεψαν ότι ήταν αυτός που έπεσε θύμα απαγωγής, μιας και οι δυο τους έχουν παρόμοιο αντικείμενο εργασίας. Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *