Θρίλερ με την απαγωγή στον Πειραιά: Η σιγή ιχθύος, τα λύτρα και το πρόσωπο-«κλειδί»

 

Θρίλερ με την απαγωγή στον Πειραιά: Η σιγή ιχθύος, τα λύτρα και το πρόσωπο-«κλειδί»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στην Πειραϊκή, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, το πρωί της Πέμπτης.

 

H σύντροφος του επιχειρηματία που έπεσε θύμα βίαιης αρπαγής, βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή που απήχθη, μαζί με την οικιακή βοηθό, όπως αποκάλυψε το «OPEN» και η εκπομπή Top Story.

Μετά το συμβάν, το πρώην μοντέλο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μέχρι αυτήν τη στιγμή πάντως δεν έχει καμία ενημέρωση για το περιστατικό, καθώς ουδείς επικοινώνησε μαζί της για να ζητήσει λύτρα ή για να δώσει κάποια πληροφορία σχετικά με την απαγωγή του συντρόφου της.

Κατά τις Αρχές πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση μπορεί να είναι και η οικιακή βοηθός, η οποία ήταν παρούσα τη στιγμή που απήχθη ο 50χρονος επιχειρηματίας.

H ομάδα «κρούσης» των απαγωγέων

Ο 50χρονος που έχει εταρεία με την οποία εφοδιάζει με ποτά και τρόφιμα πλοία, από τις εννέα σήμερα το πρωί έπαψε να δίνει σημάδια ζωής. Το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε, ενώ οι συγγενείς του βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές αγωνίας.

Διαβάστε Επίσης  Βόλος: Εξώδικο από παιδίατρο στη γιαγιά του παιδιού που τσιμπήθηκε από φίδι

Τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορούσαν μπλούζες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Ομάδας (ΕΚΑΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας, τού είχαν στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι του.

Όταν ο επιχειρηματίας κατέβηκε από το διαμέρισμά του που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην ακτή Θεμιστοκλέους και κινήθηκε προς το αυτοκίνητο του, δέχτηκε την επίθεση των δραστών. Οι εύσωμοι άνδρες τον ακινητοποίησαν και με τη βία τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Κάτοικος της περιοχής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές. Στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός και ειδικά κλιμάκια της έσπευσαν στο σημείο.

Η επιχείρηση… αστραπή

Η ακτή Θεμιστοκλέους αποκλείστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Σήμανσης, οι οποίοι επιδόθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να εξιχνιάσουν την περίεργη υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσπαθεί να αυτοτραυματιστεί στο κελί – Χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο

Το θύμα που είναι πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται ότι είχε γίνει στόχος παρακολούθησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι αυτό γιατί οι δράστες είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τις ενέργειες τους, έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί για τις κινήσεις του και να φέρουν εις πέρας σε μικρό χρονικό διάστημα την αποστολή τους.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αρπαγή του επιχειρηματία, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του επιχειρηματία και τη σύλληψη των δραστών. Ωστόσο μέχρι στιγμής κανένα από τα μέλη της οικογένειας του επιχειρηματία δεν έχει γίνει αποδέκτης κάποιου αιτήματος των δραστών, προκειμένου να ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για απαγωγή με αντίτιμο τα λύτρα ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *